Τη σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου διαρκείας με την Καλλιόπη Κιουτσούκουστα συζ. του Ζαχαρία Κιουτσούκουστα, συνδεδεμένο μέρος με την εταιρεία ΚΡΕ.ΚΑ. ΑΕ, λόγω της ιδιότητας της ως συζύγου του Προέδρου ΔΣ και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, Ζαχαρία Κιουτσούκουστα του Κυριάκου, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΡΕ.ΚΑ. ΑΕ. Η κα Κιουτσούκουστα θα λαμβάνει μηνιαίες μεικτές τακτικές αποδοχές 2.100,00 ευρώ.

Διαβάστε επίσης – ΕΒΕΠ: Τα επιχειρηματικά πάρκα ζωτικά κύτταρα για την οικονομική ανάπτυξη

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατέληξε στην απόφασή του αυτή κατά την από 25.10.2022 συνεδρίασή του ομόφωνα και παμψηφεί, έχοντας λάβει υπόψη την από 03.10.2022 Έκθεση αξιολόγησης του ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή κ. Σπυρίδωνα Μήλιου (Α.Μ. ΣΟΕΛ 3712) της ανεξάρτητης ελεγκτικής εταιρείας «atc Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Ε.Π.Ε.».

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο, έχοντας λάβει υπόψη την ανωτέρω από 03.10.2022 Έκθεση αξιολόγησης του ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή κ. Σπυρίδωνα Μήλιου (Α.Μ. ΣΟΕΛ 3712) έκρινε ότι οι ανωτέρω αποδοχές είναι εύλογες και δίκαιες για την Εταιρεία και τους μετόχους της που δεν είναι συνδεδεμένα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μετόχων μειοψηφίας βάσει των διατάξεων του άρθρου 101 παρ. 1 του Ν. 4548/2018.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις