Εκδήλωση με θέμα «Αναπτυξιακά Χρηματοδοτικά εργαλεία 2023-2027: Η επόμενη ημέρα», διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και ο ΣΕΒ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της 40ης Γενικής Συνέλευσης του ΣΒΣΕ και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 15.00-17.00, στο κτήμα «ΟΙΝΟΤΡΙΑ ΓΗ» ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ στο Καπανδρίτι.

Οι διοργανωτές επιδιώκουν να δοθεί στοχευμένη πληροφόρηση για τα αναπτυξιακά – χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις, σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, πράσινης οικονομίας και περιφερειακής ανάπτυξης.

Περιλαμβάνει δύο πάνελ:

  • Το πρώτο πάνελ αφορά σε ζητήματα του ΕΣΠΑ 2021-2027, αναπτυξιακές προκλήσεις και χρηματοδοτικές ευκαιρίες για τις βιομηχανικές επιχειρήσεις σε τομεακό και περιφερειακό επίπεδο καθώς και το αποτύπωμά τους στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Ομιλητές θα είναι ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Ιωάννης Τσακίρης και  ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒ , Δρ. Γεώργιος Ξηρογιάννης.
  • Το δεύτερο πάνελ αφορά στον  Αναπτυξιακό  Νόμο, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και τα διαθέσιμα  αναπτυξιακά εργαλεία χρηματοδότησης επενδύσεων, και έχουν προσκληθεί ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.), κ. Ορέστης Καβαλάκης, και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης, και Διευθύνων  Σύμβουλος της Eurobank Leasing, κ. Ζαχαρίας Βλάχος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του ΣΒΣΕ, κ. Ανδρέας Λουκάτος.

Μετά την κοινή εκδήλωση θα ακολουθήσει, στον ίδιο χώρο στις 18:00 η Ανοικτή Συνεδρίαση του ΣΒΣΕ με θέμα: «Βιομηχανία, Ενεργειακά Δεδομένα και προκλήσεις».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις