Την απόφαση να ανασταλλεί η λειτουργία της Beat, της εφαρμογής μετακίνησης του ομίλου Freenow στην Λατινική Αμερική, πήρε σύμφωνα με πληροφορίες, ο γερμανικός όμιλος.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αυτή επηρέαζει τους 170 εργαζομένους στο hub της Free Now στην Αθήνα από τους οποίους ορισμένοι αναμένεται να απορροφηθούν στη μητρική, ενώ άλλοι θα κληθούν να επιλέξουν την λύση της εθελουσίας εξόδου, οι όροι της οποίας θα είναι εξατομικευμένοι για τον καθένα εξ’ αυτών.

Επιπλέον, τμήμα της δραστηριότητας στη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των παγίων, όπως τα οχήματα, θα πωληθεί ενώ το υπόλοιπο κομμάτι θα εκκαθαριστεί.

Διαβάστε επίσης: Το Beat γίνεται Freenow – Τι αλλάζει

Πληροφορίες αναφέρουν πως η απόφαση της Free Now δεν επηρεάζει την ομάδα της εταιρείας που υποστηρίζει την ελληνική αγορά, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου, η εταιρεία είχε ανακοινώσει ότι το Beat, που λειτουργούσε στην Ελλάδα, ενοποιείται με την εφαρμογή μετακίνησης της μητρικής «Free Now».

Σημειώνεται πως η διοίκηση του ομίλου αποφάσισε να επικεντρωθεί στην αγορά της Ευρώπης, όπου η εφαρμογή Free Now έχει σημαντικό μερίδιο αγοράς, την ώρα που η αγορά της Λατινικής Αμερικής δεν ήταν κερδοφόρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις