«Το καθημερινό σήριαλ “ο υπουργός Ανάπτυξης στο σούπερ μάρκετ” συνεχίζεται», όμως οι τιμές δεν μειώνονται με επικοινωνιακές κορώνες. Αυτό σχολίασε για το καλάθι του νοικοκυριού ο Απόστολος Πάνας, υπεύθυνος κοινοβουλευτικού τομέα Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας ότι «αυτήν τη φορά, ο κ. Γεωργιάδης δεσμεύτηκε για ελέγχους στη βιομηχανία, μόνο που δεν μας λέει τι θα ελέγξει, καθώς ο νόμος που εισηγήθηκε δεν επιβάλλει τη συμμετοχή των προμηθευτών και η περίφημη ΔΙ.Μ.Ε.Α. είναι αρμόδια μόνο για να παρακολουθεί αν αυξήθηκε το περιθώριο κέρδους πάνω από αυτό του 2019».

Ο Απόστολος Πάνας σημείωσε ότι «μέσα σε λίγες ημέρες τροποποιείται εκ νέου το κανονιστικό πλαίσιο, για να μεγαλώσει το ταμπελάκι στο ράφι λες και είναι αυτό το πρόβλημα για τη μείωση των τιμών» καταλήγοντας: «Καλούμε για μια ακόμη φορά την κυβέρνηση να αφήσει τη λειτουργία του ανταγωνισμού στην αρμόδια Επιτροπή και να υιοθετήσει τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν