Με νεότερη επικοινωνία η μέτοχος της Παγκρήτιας Τράπεζας LYKTOS S.A (σ.σ. Μιχάλης Σάλλας) ανακάλεσε το αίτημα για συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, που θα είχε θέμα τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης και την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκρήτιας, η LYKTOS επιφυλάσσεται να επανέλθει κατόπιν συνεννόησής της με τον νέο βασικό μέτοχο, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί γι’ αυτόν οι αναγκαίες διαδικασίες από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Παγκρήτια: Επανεξετάζει τη συμφωνία με τη Συνεταιριστική Χανίων

Η ανακοίνωση της Παγκρήτιας Τράπεζας

Η Διοίκηση της Παγκρήτιας Τράπεζας Α.Ε. ανακοινώνει ότι η μέτοχος LYKTOS S.A., η οποία είχε ζητήσει τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, με θέμα τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, επανήλθε με νεότερο e-mail, από 15.11.2022, και ανακάλεσε την προηγούμενη, ως άνω, αίτησή της, με την επιφύλαξη να επανέλθει, κατόπιν συνεννόησής της με τον νέο βασικό μέτοχο, αφού θα έχουν ολοκληρωθεί γι’ αυτόν οι αναγκαίες διαδικασίες από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης