Στα θέματα που απασχολούν τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καββαθάς στη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, κατά την επίσκεψή του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Επίσης, με την ιδιότητά του ως προέδρου της ΠΟΕΣΕ, ο Γιώργος Καββαθάς αναφέρθηκε σε όλα τα επιμέρους ζητήματα που απασχολούν τον επισιτισμό, υπογραμμίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης για την ανάδειξη και προώθηση των αιτημάτων των επαγγελματιών, καθώς και με την θεσμοθέτηση σχετικής Αντιπεριφέρειας. Στη συνάντηση μετείχε και η πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτισμού και Διασκέδασης Ηρακλείου, Μαρία Αντωνακάκη.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ παρέστη το απόγευμα της ίδιας ημέρα στην παρουσίαση της  θεματικής μελέτης  του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ για τον ρόλο των πολύ μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στην τουριστική ανάπτυξη του νομού Ηρακλείου όπου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Τη μελέτη  παρουσίασε η Δέσποινα Νάζου, διδάκτωρ κοινωνικής ανθρωπολογίας και μεταδιδακτορική ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Κρήτης και εστιάζει στον τρόπο με τον οποίον οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν δυνητικά πυλώνες εδραίωσης πρωτότυπων και παραγωγικών μορφών βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης στον αγροτικό και αστικό χώρο του Νομού Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση η οποία έλαβε χώρα στο  χώρο  των  Τεχνικών Σχολών Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρέστησαν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών φορέων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο νομό Ηρακλείου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις