Η Silicon Valley ετοιμάζει… βαλίτσες για Ελλάδα

Εδώ και λίγα 24ώρα κυκλοφορεί έντονα στην πιάτσα η πληροφορία ότι είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση μιας μεγάλης επένδυσης στην Ελλάδα με άρωμα Silicon Valley.

  • Και όταν λέμε μεγάλη εννοούμε πολύ μεγάλη. Οι σχετικές ανακοινώσεις, για το big project θα γίνουν από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού από κορυφαίο τεχνολογικό κολοσσό τύπου Microsoft και Google με παρουσία στον Nasdaq….
  • Μάλιστα, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης (Φραγκογιάννης, Δήμας) βρέθηκαν προ ημερών στην «Μέκκα της Τεχνολογίας», στο Σαν Φρανσίσκο. Και είχαν σημαντικές επαφές που όπως πληροφορούμαστε θα αποδώσουν σύντομα καρπούς…
  • Όπως λέει άλλωστε φίλος της στήλης, τα «φουγάρα» της 4ης βιομηχανικής επανάστασης είναι τα data centers…

Ο Άδωνις και το σπριντ Αθανασίου

Ο υπερδραστήριος υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης πρόλαβε χθες να πεταχτεί μέχρι το Ελληνικό για να ενημερωθεί από «πρώτο χέρι» για την πορεία εκτέλεσης των έργων.

  • Μαθαίνουμε πως επιδίωξη της LamdaDevelopment είναι μέσα στο 2022 να ανατεθούν σε εργολάβους δυο ακόμη έργα: α) το «Vouliagmenis Mall», το νέο εμπορικό κέντρο στο βόρειο άκρο του Μητροπολιτικού Πάρκου και β) το αθλητικό κέντρο.
  • Ενδεικτικό του «σπριντ» της διοίκησης υπό τον Οδυσσέα Αθανασίου είναι οι κατασκευαστικές εργασίες για την υπογειοποίηση της λεωφόρου Ποσειδώνος, μήκους 1,3 χιλιομέτρων που βρίσκονται μπροστά από το χρονοδιάγραμμα..
  • Το Ελληνικό, όπως χαρακτηριστικά λένε στη στήλη άνθρωποι κοντά στο project, θα είναι τη νέα χρονιά ένα «απέραντο εργοτάξιο»

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino