Με περισσότερους από 600 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε η 3η έκθεση μηχανημάτων ρομποτικής και συστημάτων αυτοματισμού «OPEN HOUSE» πο διοργάνωσε ο Βιομηχανικός Όμιλος ΓΚΙΖΕΛΗΣ (GIZELIS ΑΕ & GIZELIS ROBOTICS) στις 11-13 Νοεμβρίου.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του ομίλου, η φετινή συνάντηση των ανθρώπων της ελληνικής βιομηχανίας στην έδρα της ΓΚΙΖΕΛΗΣ, στο Σχηματάρι Βοιωτίας, αποτέλεσε μια  πλατφόρμα ενημέρωσης στην πράξη όλων των τελευταίων τεχνολογικών εφαρμογών, τάσεων και εξελίξεων που αφορούν στην επόμενη γενιά μηχανημάτων υψηλής αποδοτικότητας, στον παραγωγικό μετασχηματισμό και στην προσαρμογή των επιχειρήσεων στις επιταγές της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης (Industry 4.0).

Η παρουσίαση

Η GIZELIS ROBOTICS, παρουσίασε μια σειρά ρομποτικών συστημάτων και υπηρεσιών τεχνητής νοημοσύνης με πολλές και διαφορετικές εφαρμογές στη βιομηχανία, ενώ η GIZELIS Α.Ε. παρουσίασε μια πλήρη γκάμα μηχανημάτων και εξοπλισμού επεξεργασίας λαμαρίνας, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη λειτουργία τους σε πραγματικό χρόνο.

Ο βιομηχανικός όμιλος Gizelis, παρουσίασε ειδικότερα εφαρμογές και ολοκληρωμένες λύσεις όπως Ρομπότ Παλετοποίησης (Σακιών, Κουβάδων, Χαρτοκιβωτίων), Ρομπότ Συσκευασίας, Ρομπότ Συγκόλλησης, Ρομπότ Αποπαλετοποίησης προϊόντων, Ρομπότ 3D Additive & 3D Machining, Industry 4.0  Softawre Platform, AGV’s & AMR’s, Ρομπότ και Στραντζόπρεσσα, CNC Στραντζόπρεσσες & Ψαλίδια, CNC Διάτρητες Μηχανές Punching, CNC Fiber Laser Κοπής, CNC Routers, Λογισμικά για Κοπή & Διαμόρφωση.  Επιπλέον, στην έκθεση συμμετείχαν εταιρείες όπως ERGO CNC και η εταιρεία DNG, σύμβουλοι επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε επιδοτούμενα προγράμματα «Έξυπνη Μεταποίηση».

Ξενάγηση μαθητών

Η φετινή έκθεση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον νέων μαθητών και σπουδαστών, που ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πραγματικές εφαρμογές. Την πόρτα της GIZELIS πέρασαν νέοι από το ΕΚΠΑ Ψαχνών αλλά και σχολείων, όπως το 3ο ΕΠΑΛ Αγ. Αναργύρων, το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αμαρουσίου, το Πρότυπο ΓΕΛ Ευαγγελικής Σχολής Νέας Σμύρνης και το Πρότυπο Κέντρο Έρευνας Ρομποτικής και Τεχνολογίας, Makerlab, με έδρα το Αγρίνιο, ενώ στην έκθεση έδωσε το παρόν και Σύλλογος Μπάσκετ (ΕΡΜΗΣ Σχηματαρίου).

Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Πρόεδρος του Ομίλου Gizelis, επισημαίνει: «Ο βιομηχανικός όμιλος GIZELIS επενδύει στο παρόν και μέλλον της βιομηχανίας, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας σύγχρονα μηχανήματα, αυτοματισμούς και τεχνολογίες που  ανταποκρίνονται  στις προκλήσεις της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Με εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, διαθέτουμε βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς και πολύτιμη τεχνογνωσία. Είμαστε υπερήφανοι γιατί με το φετινό OPEN HOUSE αποδείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όσους σκοπεύουν να κτίσουν το δικό τους παραγωγικό μέλλον με αιχμή τις Made in Greece τεχνολογίες μας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tεχνητή νοημοσύνη