Το πρόγραμμα «Φροντίδα για όλους» υλοποιούν ο Όμιλος Motor Oil και οι Γιατροί του Κόσμου, σε συνεργασία με τις εκάστοτε τοπικές αρχές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις Κινητών Ιατρικών Μονάδων της Οργάνωσης, παρέχοντας υπηρεσίες πρόληψης και αγωγής υγείας ανά την Ελλάδα.

Σκοπός του προγράμματος, είναι η έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη υγείας στον γενικό πληθυσμό και η παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών υγείας σε διάφορες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η αγωγή υγείας στις τοπικές κοινότητες καθώς και η διασύνδεση και η παραπομπή στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Αρχή από τη Βοιωτία

Η αρχή γίνεται από τον Νομό Βοιωτίας το Σάββατο, 3 και την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου οι ιατρικές μονάδες των Γιατρών του Κόσμου θα βρίσκονται στο Πνευματικό Κέντρο Δομβραίνας για να εξυπηρετήσουν τις τοπικές κοινωνίες της Δομβραίνας, της Θίσβης και του Προδρόμου από τις 10:00 πμ. έως τις 15:00 μμ.

Τις ίδιες ώρες θα βρίσκονται την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ελλοπίας παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών της Ελλοπίας, Ξηρονομής και Λεύκτρας.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία οργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών πρόληψης και προαγωγής υγείας δίνεται η δυνατότητα ιατρικού ελέγχου από παθολόγο, παιδίατρο, καρδιολόγο, γεροντολόγο, οδοντίατρο και ψυχολόγο, ειδικότητες που κρίθηκαν αναγκαίες ύστερα από συνεννόηση με τις τοπικές αρχές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις