Tη νέα, ανανεωμένη εικόνα τους και τα μελλοντικά τους σχέδια παρουσίασαν τα Everest σε event που πραγματοποιήθηκε σε bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας.

Τα everest αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εστίασης στην Ελλάδα αλλά ήρθε η στιγμή οι άνθρωποι της αλυσίδας να σχεδιάσουν και να παρουσιάσουν την πλήρη αναβάθμιση της μάρκας και της συνολικής εικόνας της, σε όλα τα επίπεδα: από το λογότυπο και την αισθητική των καταστημάτων μέχρι τις υπηρεσίες, αλλά και τη γευστική εμπειρία, κάνοντας λόγο για νέα εποχή everest.

Όπως σημειώνει η αλυσίδα εστίασης, το νέο λογότυπο έχει ένα φρέσκο και αυθόρμητο χαρακτήρα, ενώ η νέα εικαστική ταυτότητα της μάρκας διαθέτει μια cool urban αισθητική, η οποία εμπνέεται από τις σημαίες του κόσμου. Το προϊοντικό αποτύπωμα των everest συνοψίζεται στις 3 λέξεις, που υπογράφουν το ανανεωμένο λογότυπο: roasted, για τη μοναδική ποιότητα του καφέ – toasted, για τον πρωταγωνιστή του μενού, το sandwich – fresh, για τη φρεσκάδα και ποιότητα των υλικών και των προϊόντων.

Δηλώσεις

Ο Κοσμάς Κροκίδας, Chief Marketing Officer του Ομίλου Goody’s-Everest, δήλωσε σχετικά: «Για τον Έλληνα καταναλωτή, το everest σημαίνει κορυφή της γεύσης, κορυφή της ποιότητας, κορυφή της εξυπηρέτησης και της απόλαυσης! Και αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει και η νέα εποχή. Το δίκτυο των everest αναπτύσσεται και αναδεικνύονται σε «food προορισμό» με μοναδικές γεύσεις, για όλες τις ώρες της ημέρας. Αυτή τη συνολική αναβάθμιση της γευστικής εμπειρίας υπογράφει ο Βασίλης Καλλίδης, ένας αναγνωρισμένος Έλληνας chef με μεγάλη εμπειρία και γνώση στην κατηγορία του street food.”

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις