Αλλαγές στην υποβολή δήλωσης για την εφαρμογή του υπομέτρου για τις δασώσεις προβλέπει τροποποιητική εγκύκλιος του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία προβλέπει για το 2022 κατ’ εξαίρεση αυτή να υποβληθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023.

Συγκεκριμένα, τροποποιείται το χρονικό διάστημα υποβολής των ετήσιων δηλώσεων εφαρμογής από τους δικαιούχους του υπομέτρου 8.1 «Δάσωση και δημιουργία δασικών εκτάσεων» του Μέτρου 8 «Επενδύσεις στην ανάπτυξη δασικών περιοχών και στη βελτίωση της βιωσιμότητας των δασών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Π.Α.Α. 2014-2020) – ανειλημμένες υποχρεώσεις του Μέτρου 221 «Πρώτη Δάσωση Γεωργικών Γαιών» (ΠΑΑ 2007-2013).

Διαβάστε επίσης: Εξισωτική αποζημίωση: Τι ισχύει για τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους

Στην τροποποίηση αναφέρεται στο χρονικό διάστημα υποβολής των δηλώσεων εφαρμογής από τους δικαιούχους ανά έτος δεσμεύσεων/εφαρμογής ως εξής: «Οι δηλώσεις εφαρμογής από το έτος εφαρμογής 2019 και για κάθε επόμενο έτος υποβάλλονται από 1 Δεκεμβρίου μέχρι και 31 Δεκεμβρίου, για δεσμεύσεις που αφορούν από το εν λόγω έτος, συνοδευόμενες με τα ανωτέρω δικαιολογητικά και θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου από την υπηρεσία κατάθεσης. Ειδικότερα για το έτος 2022 κατ’ εξαίρεση θα υποβάλλονται μέχρι 31 Μαρτίου 2023»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO