
Στις φυλακές που φέρεται να κρατείται η Εύα Καϊλή στις Βρυξέλλες βρέθηκε η κάμερα του MEGA, μετά την απαγγελία των κατηγοριών από τη βελγική δικαιοσύνη.
Σημειώνεται πως στις ίδιες φυλακές είχε οδηγηθεί και ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός πριν εκδοθεί στην Ελλάδα. Έχουν τον ρόλο του κέντρου κράτησης ανθρώπων που αντιμετωπίζουν κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.
Όπως ανέφερε το MEGA, στο Βέλγιο οι Αρχές είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες σε θέματα οικονομικής απάτης και διαφθοράς συνεπώς αναμένεται και μία πολύ σκληρή στάση των βελγικών δικαστικών Αρχών.
Τόσο η Εύα Καϊλή όσο και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, έχουν μεταφερθεί στις φυλακές του Σεν Ζιλ.
Η δίκη θα γίνει στις Βρυξέλλες.
Πώς έγιναν οι συλλήψεις
Σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα μετέδωσαν τα βελγικά μέσα, πρώτος συνελήφθη ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, ύστερα ο πατέρας της εντοπίστηκε έξω από ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες με μία βαλίτσα γεμάτη μετρητά και ύστερα συνελήφθη η Εύα Καϊλή μέσα στο σπίτι της όπου και βρέθηκαν σακούλες γεμάτες με μετρητά, για τον λόγο αυτό δεν τίθεται θέμα βουλευτικής ασυλίας, καθώς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω.
Η αντίδραση της Ευρωβουλής
Οργισμένοι δηλώνει η Ευρωβουλή για την υπόθεση διαφθοράς και ζητά να «πέσουν κεφάλια».
Αύριο μάλιστα θα γίνει η συνεδρίαση για την καρατόμηση της Εύας Καϊλή από την αντιπροεδρία, ενώ ορισμένοι ζητούν να παραδώσει και την έδρα της, μία απόφαση που αφορά όμως μόνο την ίδια.


Latest News

Οργιάζουν τα σενάρια για την τύχη του Ζελένσκι
Εν μέσω ασφυκτικής πίεσης βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι που καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα του.

ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 27 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
Το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Απριλίου μαζί με το ΒΗΜΑ στην Ιστορία «1939-1945 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», το περιοδικό Vita, τη μαθητική εφημερίδα της Νάξου και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO

Το ReArm της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας – Το παρασκήνιο της σύσκεψης στο Μαξίμου
Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Μαξίμου και οι στόχοι που τέθηκαν

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Ποια «δημοφιλή» πιστοποιητικά καταργούνται
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους εταιρειών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργειών και οι προοπτικές συμμετοχής των ελληνικών εταιρειών αμυντικής τεχνολογίας σε εγχώρια και ευρωπαϊκά αμυντικά προγράμματα

Συναντήσεις Τζιτζικώστα με Airbus και Boeing
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η νέα πολιτική της ΕΕ για τις αερομεταφορές και τη νέα Στρατηγική για τις Αερομεταφορές

Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Πώς θα κάνετε τη δήλωση
Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο καθαρισμός των οικοπέδων προστάτεψε πέρυσι περιουσίες και βοήθησε την Πυροσβεστική.

Πρέπει να ανησυχεί η Ελλάδα μετά τον σεισμό στην Κωνσταντινούπολη; - Τι απαντούν σεισμολόγοι
Ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε πανικό, ενώ ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις – Σεισμολόγοι απαντούν για το εάν θα επηρεαστεί η Ελλάδα

Τραμπ: Νομίζω έχουμε συμφωνία με τη Ρωσία – Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Ζελένσκι
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το βράδυ χθες Τετάρτη (τοπική ώρα) στον Λευκό Οίκο πως θεωρεί ότι έχει κλείσει «συμφωνία με τη Ρωσία»

Απλώνοντας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη
Η μεγάλη υπόθεση ωστόσο για τη χώρα, το σημαντικό εάν πηγαίνουμε στη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση είναι ξανά το παλιό αυτό που παρακολουθούσαμε στα «μαύρα» χρόνια