Τα βέλη του κατά της Εύας Καϊλή έστρεψε ο «Dr. Doom», όπως έχει χαρακτηριστεί, καταλογίζοντάς της μεταξύ άλλων υποκρισία.

Συγκεκριμένα, ο Νουριέλ Ρουμπινί υποστήριξε με ανάρτησή του στο Twitter, ότι «η διεφθαρμένη αρχι-μαζορέτα “Βασίλισσα των Crypto” λαμβάνε τις δωροδοκίες της σε μετρητά -δολάρια και ευρώ- και όχι σε “άχρηστα κρυπτονομίσματα”! Η απόλυτη υποκρισία!».

Διαβάστε επίσης: Εύα Καϊλή: Κατέρρευσε μπροστά στους δικαστές ο σύντροφός της – Αποκαλύψεις για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Qatargate

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Roubini Macro Associates πρόσθεσε ότι «η ευρωβουλευτής, η οποία τασσόταν υπέρ των κρυπτονομισμάτων Εύα Καϊλή πρόκειται να χάσει την αντιπροεδρία εν μέσω έρευνας για διαφθορά».

Ποινική έρευνα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροληψία και στην Ελλάδα

Σημειώνεται πως η κ. Καϊλή μπαίνει στο μικροσκόπιο και της ελληνικής δικαιοσύνης μπαίνει η Εύα Καϊλή για την οποία με βάση επείγουσα παραγγελία του επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελία Χρήστου Μπαρδάκη θα ερευνηθεί για δωροληψία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υπό την προϋπόθεση να μην διώκεται ήδη στο Βέλγιο για τα ίδια πραγματικά περιστατικά.

Ο κ. Χρήστος Μπαρδάκης ανέθεσε σε δύο επίκουρους εισαγγελείς του να ερευνήσουν για την διακρίβωση τέλεσης από την Εύα Καϊλή των αξιόποινων πράξεων της δωροληψίας πολιτικού προσώπου και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σε συνδυασμό με το άρθρο 57, παράγραφος 4 του ΚΠΔ (περί κωλύματος άσκησης νέας ποινικής δίωξης) καθώς και τη διερεύνηση κάθε άλλου αυτεπαγγέλτως διωκόμενου αδικήματος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα