Στη διοργάνωση και κλειστών συναντήσεων σε πνεύμα «off the record» θα προχωρά στο εξής για τα μέλη της, εκτός από τα καθιερωμένα γεύματα εργασίας και τις διάφορες εκδηλώσεις, η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, σε αυτό το πνεύμα την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, στην Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά πραγματοποιήθηκε ένα κλειστό Γεύμα Εργασίας αποκλειστικά για τα Μέλη και τους προσκεκλημένους τους, με επίτιμο  καλεσμένο ομιλητή τον τέως Υπουργό κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Διαβάστε επίσης: Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά: Ενδυνάμωση του ρόλου της ως κέντρο ενημέρωσης

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κύριος Γιώργος Σπ. Αλεξανδράτος καλωσορίζοντας τον τέως Υπουργό τους επίσημους προσκεκλημένους και τα μέλη της ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πρώην υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, επικεφαλής του Προγράμματος Εσωτερικής Ασφάλειας του ΕΛΙΑΜΕΠ, εξέφρασε την χαρά του για την πρόσκληση και ανέπτυξε σε μια 45λεπτη τοποθέτηση του τις Σύγχρονες Παγκόσμιες Προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα, που ήταν και ο τίτλος της ομιλίας του.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν: H Στρατηγική των Μεγάλων χωρών, το μέλλον της Παγκόσμιας Οικονομίας, η Ελλάδα στην Ευρώπη και τη ΝΑ Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μετά την αρχική του τοποθέτηση πολλά από τα μέλη της Λέσχης έθεσαν τις δικές τους ερωτήσεις στις οποίες ο Υπουργός έδωσε εμπεριστατωμένες απαντήσεις δημιουργώντας ένα εποικοδομητικό διάλογο στον οποίο ακούστηκαν μεγάλες αλήθειες και το μεγαλύτερο κέρδος για την Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς ήταν η ικανοποίηση των Μελών της για την χρησιμότητα αυτής της συζήτησης .

Στο τέλος ο Πρόεδρος εξέφρασε την άποψη του ότι «η υγεία, η ασφάλεια, και η οικονομία» είναι τρεις μεταξύ των βασικών αναγκών για κάθε πολίτη που ζει στη χώρα του και επ΄αυτού  ευχαρίστησε τον κύριο Υπουργό εκ μέρους όλων καθώς η έννοια ασφάλεια είναι συνδεδεμένη με το υπουργικό του έργο .

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία