Η 10ήμερη προθεσμία για την υποβολή αιτήματος σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης με σκοπό τη λήψη απόφασης επί της παροχής ειδικής αδείας προκειμένου η Motor Oil να παρέχει εγγύηση μέχρι του ποσού των 9,8 εκατ. ευρώ υπέρ της συνδεδεμένης Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε. παρήλθε άπρακτη στις 19 Δεκεμβρίου 2022, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Motor Oil διευκρινίζει επίσης ότι η χορήγηση ειδικής άδειας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για την παροχή εγγύησης υπέρ της συνδεδεμένης ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ισχύει για έξι (6) μήνες.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2022 η οποία δημοσιεύθηκε και στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ με αριθμό πρωτοκόλλου 2850344/08.12.2022, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. (η Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η 10ήμερη προθεσμία για την υποβολή αιτήματος σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης με σκοπό τη λήψη απόφασης επί της παροχής ειδικής αδείας προκειμένου η Εταιρεία να παρέχει εγγύηση μέχρι του ποσού των Ευρώ 9,8 εκατ. υπέρ της συνδεδεμένης ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. παρήλθε άπρακτη στις 19 Δεκεμβρίου 2022.

Η χορήγηση ειδικής άδειας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας για την παροχή εγγύησης υπέρ της συνδεδεμένης ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. ισχύει για έξι (6) μήνες.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 101 του Ν.4548/2018.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις