Η απόλαυση ενός εορταστικού σκηνικού με το στολισμένο δέντρο και τις χριστουγεννιάτικες ταινίες αποτελεί αυτές τις ημέρες μέρος ενός σκηνικού που δεν λείπει σχεδον από κανένα σπίτι. Τι θα λέγατε όμως αν σας πλήρωναν γι’ αυτό;

Ο εκπαιδευτικός ιστότοπος EduBirdie δηλώνει πως θα πληρώσει 25 άτομα για να τους βοηθήσει να «πιάσουν» το πνεύμα των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, θα προσλάβει 25 «Χριστουγεννιάτικους ζηλωτές» (με την καλή έννοια), με απολαβές 1.000 δολαρίων για δύο εβδομάδες.

Από την Κλεοπάτρα μέχρι το «Avatar 2» – Οι πιο ακριβές ταινίες που έχουν γυριστεί

Οι πέντε ερευνητικές ομάδες

Το καθήκον τους να συμμετέχουν σε μία από τις πέντε ερευνητικές ομάδες του EduBirdie: (Μόνοι στο Σπίτι, Μπισκοτοφύλακες, Κυνηγοί Κατσούφηδων, Ευχούληδες και Δότες Θετικής Ενέργειας). Οι «Μόνοι στο Σπίτι» θα έχουν την αποστολή να παρακολουθούν μια χριστουγεννιάτικη ταινία κάθε μέρα για δύο εβδομάδες. Οι «Μπισκοτοφύλακες» θα πρέπει να δοκιμάζουν γιορτινό φαγητό κάθε μέρα, το οποίο θα παρέχεται από το EduBirdie. Οι «Δότες Θετικής Ενέργειας» θα χρειαστεί να ακούν χριστουγεννιάτικη μουσική για 30 λεπτά την ημέρα με ένα άτομο της επιλογής τους.

Τέλος, οι «Κυνηγοί Κατσούφηδων» έχουν έναν από τους πιο προσεγμένους ρόλους. Το μόνο που εχουν να κάνουν είναι να λαμβάνουν ένα δώρο κάθε μέρα και στη συνέχεια να αναφέρουν στην EduBirdie τις σκέψεις τους για αυτό. Οι «Ευχούληδες»  θα έχουν την πιο σκληρή δουλειά, καθώς θα πρέπει να κάνουν όλες τις παραπάνω «εργασίες» για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

Και τα 25 άτομα θα εργαστούν για ακριβώς δύο εβδομάδες, ξεκινώντας από τις 26 Δεκεμβρίου. Εκτός από τα δώρα και τις λιχουδιές, κάθε ένας από αυτούς θα λάβει 1.000 δολάρια σε μετρητά. Αν και αυτό δεν είναι αρκετό για να τους «ντύσει» με γιορτινή διάθεση….

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ακρίβεια: Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή
Επικαιρότητα |

Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση. Η τελευταία συζήτηση επί του ζητήματος προκλήθηκε από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 2021.

Πρωτογενές πλεόνασμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα
Επικαιρότητα |

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023 – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, το πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2023 ανήλθε σε 1,86% του ΑΕΠ, έναντι στόχου για 1,15% – Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα πως μείωσε τους φόρους