Τη συμφωνία εξαγοράς του πλειοψηφικού ποσοστού 51% της ελληνικής FG South East Europe, που αποσχίστηκε από την FG Europe του ομίλου Φιδάκη, ανακοίνωσε ο γνωστός ιαπωνικός όμιλος Fujitsu General.

Η FG South East Europe είναι διανομέας κλιματιστικών Fujitsu General και πάροχος υπηρεσιών στην Ελλάδα, τη Βουλγαρία, άλλες χώρες των Βαλκανίων και την Τουρκία.

Οπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η αγορά κλιματιστικών στην Ελλάδα αναμένεται να αναπτυχθεί έντονα, μετά την οικονομική ανάκαμψη από την πανδημία Covid-19, ενώ οι προοπτικές της αγοράς είναι επίσης θετικές στη Βουλγαρία και στην υπόλοιπη περιοχή των Βαλκανίων.

Η startup του Μπιλ Γκέιτς που υπόσχεται επανάσταση στον κλιματισμό

Ισχυρή συνεργασία

Η εξαγορά της FG South East Europe από τον Όμιλο Fujitsu General καθιστά ακόμη πιο ισχυρή τη συνεργασία του με την FG Europe, αναφέραι η ανακοίνωση και -όπως επισημαίνεται-  ο Όμιλος μπορεί να βελτιώσει τις δραστηριότητες μάρκετινγκ, να αυξήσει την αξία του brand και να αναβαθμίσει το after sale service στις αγορές της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Τουρκίας.

Η FG South East Europe αποτελεί την τρίτη βάση απευθείας πωλήσεων του Ομίλου Fujitsu General στην Ευρώπη, μετά το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιταλία, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις