Στην αγορά του συνόλου (100%) των μετοχών της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ – ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» έναντι συνολικού τιμήματος 2,6 εκατομμυρίων ευρώ, προχώρησε η Revoil ΑΕΕΠ.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης, με την αγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, αποκτήθηκε το εν λειτουργία Πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο 4ο χλμ Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου μετά οικοπέδου συνολικής έκτασης 11.202 τετραγωνικών μέτρων.

Σημαντική αύξηση στα προ φόρων κέρδη της Revoil

Σύμφωνα με την εταιρεία, «η Revoil σεβόμενη τη μακρόχρονη συμβολή του ιδρυτή κου Κεσίδη και των μελών της οικογένειάς του στην αγορά καυσίμων, αποφάσισε τη διατήρηση της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου “Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ ΟΙΛ” της εταιρείας, καθώς και τη 10ετή υπεκμίσθωση του χώρου στον οποίο λειτουργεί η επιχείρηση».

Η Revoil αξιοποιώντας τους χώρους του πρατηρίου σχεδιάζει την επέκταση της εμπορικής δραστηριότητας στο Φυσικό Αέριο και στην Ηλεκτροκίνηση, παράλληλα με αυτή των Υγρών Καυσίμων.

Η πρώτη έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης

Στο μεταξύ, στις αρχές του μήνα, η Revoil κατάρτισε και δημοσιοποίησε την πρώτη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, που αφορά τη χρήση 2021, αποτυπώνοντας για πρώτη φορά την προσέγγιση και τις επιδόσεις της στο ευρύτερο πλαίσιο του ESG για το σύνολο των δράσεών της σχετικά με το περιβάλλον, την κοινωνία και τη διακυβέρνηση.

Η έκθεση έχει συνταχθεί σύμφωνα με το αναγνωρισμένο και διεθνώς έγκυρο πρότυπο αναφοράς Global Reporting Initiative (GRI): Επιλογή Core, λαμβάνοντας υπόψη τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UN SDGs) και τις 10 Αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του Ο.Η.Ε. Global Compact.

Με αφορμή την δημοσίευση της πρώτης Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης, ο διευθύνων σύμβουλος της REVOIL Γεώργιος Ρούσσος επισημαίνει: «Στην REVOIL παραμένουμε συνεπείς και προσηλωμένοι στους στόχους μας και συνεχίζουμε να επενδύουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαρκή βελτίωσή μας. Και είμαστε σίγουροι ότι οι στόχοι αυτοί θα πραγματοποιηθούν, καθώς σε αυτή τη διαδρομή έχουμε συνοδοιπόρους τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες μας, τους πελάτες μας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις