Έφυγε από τη ζωή η Γέλη Παπαγιαννοπούλου – Αγγελοπούλου, δεύτερη σύζυγος του αείμνηστου επιχειρηματία Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου είχε εισαχθεί με κορωνοϊό. Ωστόσο, έχασε τη μάχη από άλλα υποκείμενα νοσήματα.

Η ιστορία μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, κατάγοταν από την Πάτρα και ήταν γόνος μιας από τις ισχυρότερες οικονομικά οικογένειες στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 9 Ιουνίου 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας και στο μυστήριο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος,  παρουσία πολλών διάσημων και μη καλεσμένων.

Η Γέλη Παπαγιαννοπούλου – Αγγελοπούλου υπήρξε ιδρύτρια της «Επιστροφής», μιας οργάνωσης που είχε ως αντικείμενο την απεξάρτηση τοξικομανών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ίδιων και των οικογενειών τους. Αυτή την πρωτοβουλία είχε στηρίξει και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με την ίδια να λέει πως «Ήταν αυτός ουσιαστικά που με “έσπρωξε” στη δημιουργία της “Επιστροφής”. Δίχως αυτόν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα