Φάρσα αποδείχθηκε ότι ήταν τα e-mail για τοποθέτηση βόμβας που εστάλησαν το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα e-mail εστάλησαν, εκτός από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στα νοσοκομεία Παμμακάριστος, Γ. Γεννηματάς, Τζάνειο, Παίδων, Ευαγγελισμός και Ερρίκος Ντυνάν.

Σε όλους τους χώρους πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι, αλλά δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο.

«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Συναγερμός για βόμβα μετά από email

Φάρσα για βόμβα δύο ημέρες πριν

Να θυμίσουμε ότι συναγερμός είχε σημάνει το απόγευμα της Κυριακής στην Αθήνα, λόγω απειλής για βόμβα που έλαβε το Boeing 737, με 192 επιβαίνοντες, στην πτήση της Ryanair από το Κατοβίτσε της Πολωνίας με κατεύθυνση την Ελλάδα. Τελικά η συγκεκριμένη απειλή αποδείχθηκε φάρσα.

«Μόλις προσγειωθήκαμε ανοίξαμε τα κινητά και μάθαμε από συγγενείς τι συνέβη» σημείωσε ένας από τους επιβάτες του Boeing 737, ο οποίος υπογράμμισε ότι δεν αντιλήφθηκαν την ώρα της πτήσης τα μαχητικά αεροσκάφη που συνόδευαν το αεροπλάνο της Ryanair.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν