Κακοκαιρία: Κλειστά τα απογευματινά και νυχτερινά σχολεία στην Αττική

Τι ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής

Κακοκαιρία: Κλειστά τα απογευματινά και νυχτερινά σχολεία στην Αττική

Kλειστά θα παραμείνουν τα νυχτερινά και τα απογευματινά σχολεία στην Αττική σήμερα, λόγω της κακοκαιρίας, όπως είπε στον Σκάι ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Σχετική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στην επόμενη ώρα. Όπως είπε αυτό θα γίνει για λόγους πρόληψης. «Θα βγει ανακοίνωση ώστε τα απογευματινά και εσπερινά να μην λειτουργήσουν. Για λόγους πρόληψης ώστε να μην υπάρχει υπερβολή στην κίνηση. Τα παιδιά να μείνουν στα σχολεία μέχρι να περάσει το φαινόμενα, παρά να προσπαθήσει κάποιος να μετακινηθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ.Πατούλης είπε ότι καλό θα ήταν αν την ώρα του σχολάσματος στην πρωινή βάρδια οι καιρικές συνθήκες είναι κακές, καλό θα ήταν να καθυστερήσει για λίγο η αποχώρηση των παιδιών και η μετακίνησή τους.

Οι μετεωρολόγοι αναμένουν την κορύφωση της κακοκαιρίας στο Λεκανοπέδιο από τις 2 το μεσημέρι ως και τις 5 το απόγευμα, χρονικό διάστημα που χαρακτηρίζεται αιχμής καθώς μεταξύ άλλων οι μαθητές επιστρέφουν στα σπίτια τους. Το ενδεχόμενο να υπάρξει κυκλοφοριακή συμφόρηση αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» για την πυροσβεστική, που συστήνει, όπως και η Πολιτική Προστασία με τα μηνύματα στο 112, να περιοριστούν όσο γίνεται οι μετακινήσεις.

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο