Νέες φωτογραφίες – ντοκουμέντα, στις οποίες φαίνεται ο επικεφαλής της Ομάδα ΔΙΑΣ που έκαναν τον έλεγχο στους τέσσερις νεαρούς, μεταξύ των οποίων και ο γιός του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Στις εικόνες που δημοσιεύει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA φαίνεται ο εν λόγω επόπτης να στέλνει στον διοικητή της Άμεσης Δράσης στις 21 Νοεμβρίου του 2021, την ώρα του ελέγχου, μια φωτογραφία με τα ευρήματα.

Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 7,5 μονάδων για τη ΝΔ – Η πλειοψηφία την θέλει αυτοδύναμη

Στη συνέχεια, ο ίδιος επόπτης στέλνει τις φωτογραφίες των τεσσάρων νεαρών που ελέγχονταν εκείνη την ώρα.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι εν λόγω φωτογραφίες είναι πιο σημαντικές πέρα από τις μαρτυρίες των εμπλεκόμενων προσώπων, γιατί -σύμφωνα πάντα με τον κ. Λαμπρόπουλο- μην ξεχνάμε ότι είχαμε τις αναφορές ότι έγινε πίεση και στους προανακριτικούς υπαλλήλους του υπουργείου.

Ουσιαστικά στο βίντεο βλέπουμε τον υπαστυνόμο, ο  οποίος κατέθεσε ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου δεν βρήκε τίποτα, βλέπουμε να στέλνει φωτογραφίες με όλα όσα έχει κατασχέσει, καθώς και τις φωτογραφίες ανθρώπων που ελέγχονται.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Τα ερωτήματα που γεννούν τα εν λόγω ντοκουμέντα είναι πολλά. Πώς είναι δυνατόν να το κατασκευάσει αυτό κάποιος εκ των υστέρων.

Ο υπαστυνόμος, πέρα από αυτό που δηλώνει ο διοικητής της Άμεσης Δράσης το κάνει σκόπιμα, βάζει μια άλλη φωτογραφία;

Επιπλέον, γιατί οι αστυνομικοί ξαφνικά σταματούν να μιλούν από τους ασυρμάτους και αρχίζουν να μιλούν μέσα από τα τηλέφωνα, αν δεν υπήρχε κανένα απρόοπτο.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο Τάκης είπε ότι δεν αναφέρθηκε το όνομά του, ωστόσο ο διοικητής της Άμεσης Δράσης ισχυρίστηκε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο αρχηγός της Αστυνομίας. «Άραγε ο αρχηγός της Αστυνομίας το κράτησε μυστικό και παρενέβη χωρίς να πει τίποτα στον κ. Θεοδωρικάκο και πως το έμαθε ο αρχηγός της Αστυνομίας, χωρίς να το μάθουν οι συνεργάτες, ή ο ίδιος ο κ. Θεοδωρικάκος» καταλήγει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα