Τα 13 ακίνητα με την μεγαλύτερη ζήτηση της Airbnb στον κόσμο για το 2023—συμπεριλαμβανομένου ενός σπιτιού 18 εκατομμυρίων δολαρίων, δημοσίευσε το CNBC.

Τον Ιανουάριο, η Airbnb ανανέωσε την λίστα με τα πιο δημοφιλή σπίτια για βραχυχρόνιες μισθώσεις του 2023.

Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Στα ύψη η ζήτηση Airbnb – Ποια η θέση της Ελλάδας

Τα 13 σπίτια εκτείνονται σε έξι χώρες και τέσσερις ηπείρους και το καθένα από αυτά έχει κάτι ξεχωριστό.

Modern Smoky Mts Getaway Cabin – Gatlinburg, Tennessee

Πηγή: CNBC

Η καμπίνα του Τενεσί είναι μέρος του Bear Foot Mountain Resort και έχει γειτονικές καμπίνες και στις δύο πλευρές. Αλλά τα εξωτερικά αίθρια του καταλύματος περιλαμβάνουν πτυσσόμενη οθόνη και ξύλινες ράγες για βελτιωμένη ιδιωτικότητα.

Η μοντέρνα καμπίνα Smoky Mts Getaway μπορεί να χωρέσει έως και τέσσερις επισκέπτες.

Hidden Haven – Cape Town, South Africa

Πηγή: CNBC

Αυτή η βίλα πέντε υπνοδωματίων έχει θέα στην παραλία Hout Bay και περιλαμβάνει κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης και σαλόνι με τζάκι και θέα στα βουνά.

Το κύριο υπνοδωμάτιο του σπιτιού έχει ιδιωτικό μπάνιο και τα υπόλοιπα τέσσερα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με queen size κρεβάτια και μοιράζονται δύο μπάνια. Η διαμονή περιλαμβάνει υπηρεσία καθαρισμού από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Invisible House Joshua Tree – Joshua Tree, Calif.

Πηγή: CNBC

Αυτό το εμβληματικό οίκημα είναι γνωστό ως το «αόρατο σπίτι» και σχεδιάστηκε από τον παραγωγό ταινιών Chris Hanley. Ο οριζόντιος ουρανοξύστης 22 ορόφων με καθρέφτη, έχει έκταση 5.500 τετραγωνικά πόδια και εκτείνεται σε 90 στρέμματα.

Το Invisible House έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια. Ορισμένες ανέσεις, περιλαμβάνουν μια εσωτερική πισίνα μήκους 100 ποδιών και τραπέζι φαγητού 13 ποδιών με θέα από τοίχο σε τοίχο σε ογκόλιθους.

Τον Ιανουάριο, το σπίτι εισήχθη προς πώληση στα 18 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Architectural Digest.

JT Luxury Villa – Joshua Tree, Calif.

Πηγή: CNBC

Το κατάλυμα στην έρημο προσφέρει δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, με ένα king και ένα queen size κρεβάτι. Οι επισκέπτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να νοικιάσουν το υπνοδωμάτιο casita, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει επιπλέον τέσσερις επισκέπτες.

Οι ανέσεις περιλάμβαναν ιδιωτικό υδρομασάζ, πισίνα, εξωτερική κουζίνα μπάρμπεκιου, αίθριο, υπαίθριο ντους και εστία προπανίου.

Επειδή το Casa Coyotes είναι ειδικά σχεδιασμένο και διαθέτει πάγκους κουζίνας, μπάνια και δάπεδα από γύψο, οι οικοδεσπότες παρέχουν φυσικό σαμπουάν, μαλακτικό, πλύσιμο σώματος και χεριών στα μπάνια τους και είδη καθαρισμού στην κουζίνα για την προστασία των επιφανειών.

Le Moulin Vert – Varen, France

Πηγή: CNBC

Αυτός ο ανακαινισμένος μύλος του 13ου αιώνα διαθέτει ιδιωτικό ποτάμι.

Οι ιδιοκτήτες του ακινήτου λένε ότι αυτό το σπίτι είναι ό,τι καλύτερο για οικογένειες, ζευγάρια ή φίλους, αλλά δεν επιτρέπουν βρέφη ή κατοικίδια.

«Οι εσωτερικοί χώροι είναι μια συγχώνευση γαλλικών, μαροκινών, αγγλικών και ινδικών τεχνοτροπιών, που κατά κάποιο τρόπο αναμιγνύονται ταιριαστά μαζί, μέσα στους ρουστίκ πέτρινους τοίχους του μύλου του 13ου αιώνα», αναφέρει η λίστα.

Luxury Glass Tiny House – Warren, Vermont

Πηγή: CNBC

Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι, με εκπληκτική θέα, βρίσκεται στην καρδιά των Green Mountains στο Βερμόντ και χτίστηκε στην Εσθονία.

Ο χλοοτάπητας στο οποίο βρίσκεται το μικροσκοπικό σπίτι επιτρέπει δραστηριότητες όπως το να βουτήξεις στο υδρομασάζ ή να κοιτάς το χιονοδρομικό θέρετρο Sugarbush και τα μονοπάτια του.

Το σπίτι είναι επίσης εξοπλισμένο με θερμαινόμενο δάπεδο και ντους ψιλής βροχής. Περιλαμβάνει κρεβάτι queen size, κουζίνα με μικρή εστία και μίνι ψυγείο.

Private Mtn Retreat – Blue Ridge, Georgia

Πηγή: CNBC

Αυτή η καμπίνα στο Highlands Hideaway στο Blue Ridge στην Τζόρτζια, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, μια κουκέτα και τρία πλήρη μπάνια.

Είναι επίσης εξοπλισμένο με υδρομασάζ και τζάκι. Η καμπίνα διαθέτει επίσης αίθουσα παιχνιδιών με μηχάνημα Mrs. Pac-Man, υπερμεγέθη connect four και επιτραπέζιο tic-tac-toe για να αποτελέσει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.

Scenic A-frame retreat – Grass Valley, Calif

Πηγή: CNBC

Κρυμμένο στην ιστορική πόλη εξόρυξης Grass Valley της Καλιφόρνια, αυτό το τριγωνικό σαλέ έχει πολύ άνετο χώρο. Το Triangle Ranch βρίσκεται σε 3,25 ιδιωτικά στρέμματα και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και 2,5 μπάνια.

Έξω από το κυρίως σπίτι υπάρχει ένα υδρομασάζ, ένα γήπεδο μπάσκετ, ένας περιφραγμένος χώρος για σκύλους και ένα δεντρόσπιτο για παιδιά. Υπάρχει επίσης ένα αίθριο με ένα μεγάλο τραπέζι πικνίκ για υπαίθρια γεύματα.

Shackup Tower – Broad Cove, Nova Scotia, Canada

Πηγή: CNBC

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική διαμονή, αυτός ο πύργος που μοιάζει με καμπίνα είναι το ιδανικό μέρος για εσάς. Αυτό το σπίτι χτίστηκε σε ατσάλινα πόδια ύψους 30 ποδιών και προσφέρει 360 θέα στη γύρω περιοχή του Cape La Have και των νησιών La Have. Τα επίπεδα έχουν δύο κρυμμένες κόγχες, η μία βλέπει προς τα δυτικά και η άλλη ανατολικά.

Η κόγχη με ανατολικό προσανατολισμό είναι το σημείο όπου βρίσκεται το υδρομασάζ του καταλύματος, «ιδανικά προσανατολισμένο για να παρακολουθείτε την ανατολή και την ανατολή του ηλίου», σύμφωνα με την καταχώριση.

Taos Skybox “Stargazer” High Desert Retreat – El Prado, New Mexico

Πηγή: CNBC

Το Taos Skybox «Stargazer» είναι μια βιώσιμη κατασκευή ενός υπνοδωματίου και ενός μπάνιου, που βρίσκεται σε 30 στρέμματα ιδιωτικής γης. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, πλυντήριο και internet.

Σε υψόμετρο 7.000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, το σπίτι προσφέρει 360 θέα στην κοιλάδα Taos. Η καταχώριση αναφέρει ότι «κατασκευάστηκε για να εκμεταλλευτεί τους σκοτεινούς ουρανούς και την ατελείωτη θέα του τοπίου της ψηλής ερήμου».

Unikt designat ekologiskt naturhus – Bralanda, Sweden

Πηγή: CNBC

Αυτό το σπίτι είναι εκτός δικτύου και βρίσκεται σε μια ορεινή λίμνη με θέα στη λίμνη Vänern. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και 2 μπάνια.

Βρίσκεται στην Bralanda της Σουηδίας, πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στη δημόσια παραλία στη λίμνη Vänern.

«Tally-Ho» Tiny Home – Hawson, South Australia, Australia

Πηγή: CNBC

Αυτό το μικροσκοπικό σπίτι στο Hawson, στη Νότια Αυστραλία, χτίστηκε μεταξύ 2018 και 2019. Διαθέτει το δικό του σύστημα ηλιακών πάνελ και μια τουαλέτα κομποστοποίησης eco-flo.

Οι ιδιοκτήτες της καταχώρισης παρέχουν στους επισκέπτες καυσόξυλα τόσο για την εσωτερική ξυλόσομπα όσο και για την υπαίθρια εστία. Διαθέτει ένα queen κρεβάτι στο κυρίως υπνοδωμάτιο και ένα queen καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι.

Zion Kolob Canyon – Cedar City, Utah

Πηγή: CNBC

Αυτός ο ιδιωτικός ξενώνας βρίσκεται σε ένα ράντσο εργαζομένων, μόλις εννέα μίλια νότια του Cedar City. Διαθέτει ιδιωτικό υδρομασάζ, τζάκι και θέα στα βουνά Kanarraville και στο Εθνικό Πάρκο Zion.

Η λίστα αναφέρει ότι οι επισκέπτες μπορούν να ταΐσουν τα βοοειδή πάνω από τον φράχτη και να απολαύσουν την παρουσία των πολλών ζώων της φάρμας τους, που περιλαμβάνουν κατσίκες νάνους Νιγηρίας, αλπακά, κοτόπουλα, σκύλους και γατάκια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
American Express: Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Τζ. Ρόμπινσον
Διεθνή |

Πέθανε ο Τζ. Ρόμπινσον: Ο άνθρωπος που έκανε «σούπερ μάρκετ» την American Express

Η ιστορία του ανθρώπου που μεταμόρφωσε την πιστωτική κάρτα σε ένα σούπερ μάρκετ χρηματοοικονομικών υπηρεσιών - Εγκατέλειψε την εταιρεία το 1993 μετά από σύγκρουση με διευθυντικά στελέχη