Στο σφυρί βγαίνει ξανά αρχές Μαρτίου το διαμέρισμα της οικογένειας Νίκα στην περιοχή των Παλαιών Ανακτόρων.

Ο πρώτος, που έγινε στις 11 Ιανουαρίου 2023, κατέληξε άγονος ελλείψει πλειοδοτών.

Έτσι, για τις 8 Μαρτίου προγραμματίστηκε να χτυπήσει ξανά το ηλεκτρονικό σφυρί για την κατοικία επί της οδού Στησιχόρου, με την τιμή εκκίνησης να παραμένει στα 1,9 εκατ. ευρώ.

Σε αναμονή 700.000… e-σφυράκια

Επισπεύδουσα είναι η Intrum και οφειλέτες η χήρα του Παναγιώτη Νίκα, Μαρία, ο γιος του εκλιπόντα επιχειρηματία, Γιώργος.

Το ακίνητο έχει χτιστεί σε οικόπεδο 1.065 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται ανατολικά του Βασιλικού Κήπου των Παλαιών Ανακτόρων.

Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας, πρόκειται για διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, που αποτελείται από χωλ, living room, σαλόνι, τραπεζαρία, οφφίς, κουζίνα, δωμάτιο υπηρεσίας, μπάνιο υπηρεσίας, διάδρομο, WC ξένων, διάδρομο υπνοδωματίων, δύο υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, εξώστη προς Ιερό Ναό Ταξιαρχών και βεράντα προς την οδό Στησιχόρου.

Φέρεται να αποπερατώθηκε το 1971, σύμφωνα με τα στοιχεια και κατασχέθηκε για οφειλή 150.000 ευρώ.

Το κτίριο είναι πλήρως αποπερατωμένο, ενώ σύμφωνα με τους εκτιμητές του, η ποιότητα κατασκευής της πολυκατοικίας εξωτερικά είναι καλή και φαίνεται να συντηρείται τακτικά.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του βέβαια είναι η τοποθεσία, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στον Εθνικό Κήπο και το Προεδρικό Μέγαρο.

Πρόκειται για περιοχή όπου περιβάλλεται από Πρεσβείες, και πολλά κτίρια πολιτικής σημασίας, πυκνοδομημένη με πολυώροφα κτίρια κυρίως μεγάλης ηλικίας, χωρίς ελεύθερα τμήματα με προοπτική περαιτέρω ανοικοδόμησης.

Η εξωτερική εικόνα των κτιρίων στην ευρύτερη περιοχή είναι πολύ καλή, ενώ οι δημόσιοι χώροι είναι φροντισμένοι, με πυκνή δενδροφύτευση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις