Με την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» να «χτυπά» ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας, νέο μήνυμα του 112 εστάλη λίγο μετά τις 07:30.

«Μήνυμα για επικίνδυνες χιονοπτώσεις στην Αττική ως τις μεσημβρινές ώρες. Περιορίστε δραστικά τις μετακινήσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών» αναφέρει το μήνυμα του 112.

Παράλληλα, το μήνυμα καλεί τους κατοίκους να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.

Κλειστή η Κατεχάκη, διακόπτονται δρομολόγια του Μετρό

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως έκλεισε και η λεωφόρος Κατεχάκη, προκειμένου η Περιφέρεια Αττικής να ρίξει αλάτι στον δρόμο λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, η λεωφόρος Κατεχάκη θα μείνει κλειστή για περίπου μία ώρα και ζητείται κατανόηση από τους οδηγούς.

Την ίδια στιγμή, τα χιόνια από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» οδήγησαν και στην προσωρινή διακοπή των δρομολογίων του μετρό από και προς το αεροδρόμιο. Οι επιβάτες εξυπηρετούνται από τους συρμούς του Προαστιακού.

«Η ΣΤΑ.ΣΥ ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών του Μετρό στο τμήμα προς και από το Αεροδρόμιο, μετά από σχετική ενημέρωση από τον ΟΣΕ. Οι επιβάτες του Μετρό με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, μετεπιβιβάζονται στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» στον Προαστιακό σιδηρόδρομο» αναφέρει ν ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed
Επικαιρότητα |

Schroders Insight: Ο πληθωρισμός θέτει υπό αμφισβήτηση τις περικοπές των επιτοκίων της Fed

Eίναι απίθανο να μειώσει τα επιτόκια τον Ιούνιο η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ - Οι αυξημένοι κίνδυνοι στη Μέση Ανατολή προσθέτουν ένα επιπλέον στοιχείο αβεβαιότητας

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης