Από αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου θα εξυπηρετούνται από το δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας, όσοι είχαν λογαριασμούς καταθέσεων στην Olympus Bank. Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Εθνική Τράπεζα, με την οποία επίσης αναφέρει ότι τα καταστήματά της Δράμα, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα θα λειτουργούν έως τις 5:00 το απόγευμα, ούτως ώστε να εξυπηρετούνται οι καταθέτες της Olympus Bank καλύτερα.

Εθνική Τράπεζα: Ανακοίνωσε την μεταφορά των καταθέσεων της Olympus Bank

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση αναφέρει

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Εθνικής Τράπεζας και με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων λογαριασμών καταθέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας “Όλυμπος Συν Π.Ε.” με διακριτικό τίτλο “Olympus Bank” η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει εκ νέου ότι:

Η εκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης εξυπηρέτησης των δικαιούχων από το δίκτυο καταστημάτων και το ψηφιακό δίκτυο της Εθνικής Τράπεζας είναι η Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023. Πληροφορίες περιλαμβάνονται αναλυτικά στο από 04.02.23 Δελτίο Τύπου της ΕΤΕ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων δικαιούχων, θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε προβεί στις ακόλουθες ενέργειες:

  • Ειδική Γραμμή Τηλεφωνικής Επικοινωνίας τίθεται σε λειτουργία από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 9.00 π.μ. Από την ώρα αυτή και για όσο διάστημα χρειαστεί, οι Δικαιούχοι μπορούν να καλούν στον αριθμό 210-4848300 για να εξυπηρετηθούν από στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.
  • Παράλληλα, επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας στις πόλεις της Δράμας, Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων πελατών και μόνο,  μέχρι τις 5 μ.μ. καθημερινά, ούτως ώστε να μπορούν να προσέλθουν σε αυτά εκτός κανονικού ωραρίου λειτουργίας και με λιγότερο φόρτο εργασίας».
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις