Σύμβαση κατασκευής συνολικής αξίας 10.187.584,60 ευρώ (με τον Φ.Π.Α) για την εκτέλεση του δημοσίου έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στο τμήμα Γεωργιούπολη – Πέτρες του Β.Ο.Α.Κ.» υπάγραψε στις 9 Φεβρουαρίου 2023 με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η Δομική Κρήτης.

Με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των υπογεγραμμένων συμβάσεων της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 49 εκατ. ευρώ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

Σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στο πλαίσιο της άμεσης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, η εταιρεία «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» ανακοινώνει ότι την 9η Φεβρουαρίου 2023, υπέγραψε με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, Δ/ΝΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (Δ14), Σύμβαση κατασκευής Δημόσιου Έργου συνολικής αξίας 10.187.584,60 € (με τον Φ.Π.Α) για την εκτέλεση του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗ-ΠΕΤΡΕΣ του
Β.Ο.Α.Κ.»
Με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των υπογεγραμμένων συμβάσεων ανέρχεται στο ποσό των 49 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης