Υπέρ της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Παύλου Πολάκη ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Από τους 171 ψηφίσαντες, το αίτημα υπερψήφισαν 157 βουλευτές, 2 καταψήφισαν, ενώ 12 δήλωσαν «παρών».

Πολάκης: Τα «μαζεύει» και θα περιμένει τα «όργανα» να μιλήσουν

Υπενθυμίζεται ότι από τις ψηφοφορίες της βουλής απέχουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Aπάντησε με μαντινάδες

Ο ίδιος στην ομιλία του έκανε λόγο για προσπάθεια ώστε να κάνει πίσω στην αποκάλυψη διαφόρων σκανδάλων, ενώ απάντησε με δύο μαντινάδες, λέγοντας μεταξύ άλλων «Ψηφίστε τώρα αλλά ερχόμαστε με φόρα». Ο κ. Πολάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του άνοιξε το κινητό του ώστε να ακουστεί ηχητικό από συνέντευξη που είχε δώσει ο κ. Μαραβέγιας.

«Θέλουν να κλείσω τα μάτια. Μάθατε όμως πως εμένα με θρέφει ο καυγάς και να βρίσκω και να αποκαλύπτω τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος… 1-0» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων. Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μαραβέγιας τον χαρακτήρισε ως «εθνικό συκοφάντη» και «επίγονο του αυριανισμού».

Η πρόσφατη δυσαρέσκεια

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε πρόσφατα ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησης του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο λόγος της αντίδρασης του ήταν ότι ο υποψήφιος βουλευτής του 2019, Μιχάλης Χαιρετάκης δεν συμπεριλήφθηκε στους εκλογικούς καταλόγους του ΣΥΡΙΖΑ για τα Χανιά. Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα μέχρι να διορθωθεί το συγκεκριμένο «λάθος».

Λίγο αργότερα, ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση, σε εντελώς διαφορετικό ύφος και τόνο, στην οποία παραπέμπει στις αποφάσεις των οργάνων του κόμματος και «υποτάσσεται» στον κοινό αγώνα να «φύγει ο Μητσοτάκης». Γίνεται δε ξαφνικά θεσμικός επικρίνοντας τη Κουμουνδούρου για διαρροές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν