Το Vodafone Business παρουσίασε τέσσερις νέες λύσεις που προστατεύουν τις επιχειρήσεις από κακόβουλες ενέργειες, απλοποιούν τις καθημερινές δραστηριότητες και μειώνουν τo λειτουργικό κόστος για όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πρόκειται για τα ψηφιακά εργαλεία Trend Micro, Epsilon Smart, Vodafone Business Tag & Track και την υπηρεσία Σταθερής και Internet Vodafone One Net Start.

Η αειφορία απαραίτητη στις επιχειρήσεις για την επιβιωσή τους – Τι δείχνει νέα έρευνα

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία Trend Micro επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προστατεύουν τις εταιρικές συσκευές και τα εταιρικά τους δεδομένα από κυβερνοαπειλές, κακόβουλες ενέργειες & λογισμικά (malware), με άμεση ενημέρωση και δυνατότητα διαχείρισης μέσα από μια ενοποιημένη, κεντρική πλατφόρμα, προσφέροντας προστασία για τους χρήστες και τα τερματικά σημεία, ανά πάσα στιγμή.

Η εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και μηχανογράφησης Epsilon Smart είναι κατάλληλη για μικρές- μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς προσφέρει συγχρονισμένη επικοινωνία με την πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ, έκδοση παραστατικών χωρίς φορολογικό μηχανισμό, παρακολούθηση αποθήκης και εσόδων-εξόδων, απεικόνιση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και απευθείας online σύνδεση με τον λογιστή χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Με την υπηρεσία Vodafone Business Tag & Track οι επιχειρήσεις έχουν τον πλήρη έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων ή άλλων αντικειμένων μέσω της τεχνολογίας εντοπισμού θέσης και της ενσωματωμένης Global SIM που εξασφαλίζει μέγιστη κάλυψη. Η υπηρεσία προσφέρει αυτόματη ανανέωση τοποθεσίας ανά σύντομα χρονικά διαστήματα, εμφάνιση των αντικειμένων στο χάρτη, ορισμό γεωφράκτη, ειδοποίηση όταν το αντικείμενο περάσει τα προκαθορισμένα όρια και εντοπισμό σε περισσότερες από 100 χώρες.

Τέλος το Vodafone One Net Start προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις Σταθερής Τηλεφωνίας και Internet, συνδυάζοντας υψηλές ταχύτητες και τη δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας μέσω της υπηρεσίας 4G Back Up, διασφαλίζοντας έτσι την αδιάληπτη λειτουργία της επιχείρησης. Με δυνατότητα ταχύτητας Internet έως 1Gbps καθώς και την υπηρεσία 4G BackUp η επιχείρησή είναι πάντα συνδεδεμένη στο διαδίκτυο εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία, αυξάνοντας την αποδοτικότητα της και μειώνοντας τα κόστη της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις