Ισχυρή ζήτηση για γραφεία στο Ελληνικό

·      Μετά τις κατοικίες που έχουν ξεπουλήσει, ισχυρό ενδιαφέρον όπως μαθαίνουμε υπάρχει και για τους γραφειακούς χώρους στο Ελληνικό.

·      Η ζήτηση όπως αναφέρουν στη στήλη κύκλοι προσκείμενοι στο project έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με αρκετούς παίκτες να ετοιμάζονται να μετακομίσουν…

·      Πληροφορούμαστε πως η Lamda πρόκειται να δημιουργήσει εταιρεία ειδικού σκοπού (SPV) μέχρι τις αρχές του επόμενου έτους για όλες τις γραφειακές αναπτύξεις στην έκταση του πρώην αεροδρομίου.

·      Αυτό θα περιλαμβάνει και τον πύργο γραφείων της Eurobank. Η οποία όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη αποφάσισε να μεταφερθεί σε τρία ιδιόκτητα κτήρια στο κέντρο της πρωτεύουσας και στον Ταύρο.

·      Λέγεται μάλιστα, ότι οι τιμές θα είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με αυτές που συζητούντο με την Eurobank καθώς θα υπερκαλύπτουν την αύξηση του κόστους των υλικών αλλά και του πληθωρισμού.

·      Θυμίζουμε πως η Lamda περιμένει να εισπράξει πάνω από 1 δισ. ευρώ από τα τρία σημαντικά οικιστικά έργα που προωθούνται στο παράκτιο μέτωπο του Ελληνικού.

·      Πρόκειται για τις παραθαλάσσιες βίλες, τα διαμερίσματα στον πύργο Riviera Tower και τις μεζονέτες.

————————————————αθ

Η μεγάλη ευκαιρία της πρωτεύουσας

·      Όποιος κατέβει μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας θα διαπιστώσει έναν κατασκευαστικό «πυρετό».

·      Αυτός αφορά κυρίως τη μετατροπή διάφορων εγκαταλελειμμένων κτηρίων σε πολυτελή ξενοδοχεία αλλά και διαμερίσματα για Airbnb.

·      Όλοι αυτοί ποντάρουν στην ανάπτυξη του τουρισμού της πρωτεύουσας, η οποία εκτιμάται ότι μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 εκατ. ξένους επισκέπτες τον χρόνο.

·      Ήδη, υπάρχει αυξημένο τουριστικό ρεύμα και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν πολλαπλασιαστεί οι αεροπορικές εταιρείες που βάζουν πτήσεις στο Ελ. Βενιζέλος.

·      Στα σοκάκια της Πλάκας, στο Σύνταγμα, στο Μοναστηράκι αλλά και σε άλλες γειτονιές κοντά στην Ομόνοια παρατηρείται αυξημένη κίνηση.

·      Όπως μας λέει επιχειρηματίας του κέντρου είναι ενδεικτικό ότι εστιατόριο που ανοίγει το απόγευμα γεμίζει ασφυκτικά και κάνει πάνω από 200 κουβέρ μέσα σε χρόνο dt.

·      Για να μην μιλήσουμε πόσα κουβέρ κάνουν την ημέρα και ειδικά τα σαββατοκύριακα τα καταστήματα πέριξ του Συντάγματος.

·      Η ευκαιρία παρουσιάστηκε. Το ερώτημα είναι εάν θα την εκμεταλλευτούμε στο έπακρο ή για άλλη μια φορά θα την αφήσουμε να χαθεί…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino