Ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας της Info Quest Technologies με την igloohome, για τη διάθεση στην ελληνική αγορά των προϊόντων ελεγχόμενης πρόσβασης της τελευταίας.

Η igloohome διαθέτει στη διεθνή αγορά μία γκάμα από ψηφιακές κλειδαριές για κάθε τύπο πόρτας – με δημοφιλέστερο προϊόν το retrofit που μπορεί να μετατρέψει την πλειοψηφία των υπαρχόντων κλειδαριών σε smart – καθώς και έξυπνα λουκέτα και safe boxes.

Ενας στους 10 Έλληνες έχει προσωπικό ρομποτικό βοηθό

Όλα τα προϊόντα λειτουργούν χωρίς κλειδί. Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των περισσότερων προτάσεων της αγοράς, οι κλειδαριές της igloohome λειτουργούν, επίσης, και χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Internet, διατηρώντας όλες τις λειτουργίες απομακρυσμένης διαχείρισης.

Πώς λειτουργούν οι λύσεις της igloohome

Αυτό επιτυχγάνεται μέσω κρυπτογράφησης και συγχρονισμού, όπως ακριβώς λειτουργούν τα Internet tokens των τραπεζών. To ξεκλείδωμα γίνεται με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού, που αποστέλλεται στον χρήστη, ο οποίος είτε τον πληκτρολογεί, είτε τον χρησιμοποιεί ως «bluetooth κλειδί» από το smartphone του.

Ο χειριστής της κλειδαριάς, μέσω ενός App έχει απομακρυσμένα τον πλήρη έλεγχο της πρόσβασης, αν το επιλέξει, με τη χρήση Wi-Fi bridge. Η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη με τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες διαμοιρασμού, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη τη χρήση των προϊόντων.

Οι λύσεις της igloohome θεωρούνται ιδανικές και για χρήση σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύμματα, βρίσκοντας παράλληλα πολλές εφαρμογές σε χώρους, όπως οι φοιτητικές εστίες, οι αποθήκες και τα φορτηγά μεταφοράς.

Ταυτόχρονα, προσφέρουν μία απόλυτα ασφαλή και εργονομική λύση για το σπίτι ή το γραφείο, για μία καθημερινότητα χωρίς κλειδιά, αλλά και για δυνατότητα παροχής ελεγχόμενης πρόσβασης σε επισκέπτες ή εργαζόμενους, όπως επιστάτες, καθαριστές, τεχνίτες κλπ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
NASA: Έλαβε για πρώτη φορά μήνυμα με λέιζερ από το βαθύ Διάστημα
Τεχνολογία |

NASA: Έλαβε για πρώτη φορά μήνυμα με λέιζερ από το βαθύ Διάστημα

Έφτασε με ακραία ταχύτητα από απόσταση 1,5 φοράς μεταξύ Γης και Ήλιου – Η αποστολή στέφθηκε από επιτυχία, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία του νέου συστήματος επικοινωνίας με λέιζερ αντί για ραδιοκύματα