Για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, που άφησε πίσω του δεκάδες νεκρούς και σοβαρά τραυματίες μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Η κυρία Γκάγκα εξέφρασε τη λύπη της για το δυστύχημα και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Τέμπη: Στο σημείο της τραγωδίας Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης, Καραμανλής

«Είναι τρομερό το ατύχημα που συνέβη. Λυπάμαι πάρα πολύ για όλους τους ανθρώπους που χάθηκαν, για τους γονείς των παιδιών, πραγματικά νομίζω δεν το χωράει ο νους μας» είπε αρχικά.

«Εδώ οι ασθενείς που έχουν έρθει ήταν περισσότεροι από 30 και έχουν μείνει 14. Οι πιο πολλοί για παρακολούθηση, 1-2 είναι λίγο πιο σοβαρά. Θα δούμε λίγο όλους τους ανθρώπους που είναι τραυματισμένοι και ελπίζω να πάνε όλα καλά» συνέχισε η Μίνα Γκάγκα.

«Τα νοσοκομεία ήταν επί ποδός, ήρθε όλο το προσωπικό πάρα πολύ γρήγορα μέσα σε όλα τα νοσοκομεία και τους ευχαριστώ. Και πάλι λυπάμαι πάρα πολύ. Για τους τραυματίες κάνουμε ότι μπορούμε.

Ακόμη υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που έρχονται μόνοι τους, δεν έχω συνολική εικόνα. Νομίζω αυτή θα μας τη δώσει η πολιτική προστασία. Στα άλλα νοσοκομεία έχουμε, στο Γεννηματάς λίγους, στην Κατερίνη λίγους και στα δύο της Λάρισας είναι οι περισσότεροι» κατέληξε η Μίνα Γκάγκα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωεκλογές: Το φάντασμα της αποχής και το μαύρο μπλοκ
Επικαιρότητα |

Tι πρόκειται να δούμε στις ευρωεκλογές – Το φάντασμα της αποχής και το μαύρο μπλοκ

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στα κομματικά επιτελεία για τις ευρωεκλογές με το μεγάλο στοίχημα να είναι η συμμετοχή των πολιτών και ο μεγάλος φόβος η άνοδος της ακροδεξιάς.

Ρωσία: Έμμεσες απειλές του Κρεμλίνου στην Ευρώπη
Επικαιρότητα |

«Κίνδυνος» για την ασφάλεια της ΕΕ οι δηλώσεις Μακρόν και Βρετανού ΥΠΕΞ, προειδοποιεί το Κρεμλίνο

Τα βρετανικά όπλα που «μπορούν να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσίας» και η «αποστολή δυτικών ενόπλων δυνάμεων στο ουκρανικό έδαφος» – Δεν εξετάζουμε τέτοιο ενδεχόμενο, λέει η Δύση