Στην πώληση του 0,96% του μετοχικού κεφαλαίου της – 150.000 ιδίων μετοχών- μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης θα προβεί η Unibios, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας. Μέχρι την ολοκλήρωση της παραπάνω συναλλαγής γνωστοποιεί ότι αναστέλλει το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της από 09.09.2022 απόφασης της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «UNIBIOS ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «Εταιρεία»), κατ’ εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προβεί σε πώληση του συνόλου των 150.000 ιδίων μετοχών που κατέχει, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,96% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου αυτής.

Unibios: Στο 19,37% το ποσοστό του Ορφέα Μαυρίκιου

Η πώληση των ως άνω ιδίων μετοχών θα πραγματοποιηθεί μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.

Εν τω μεταξύ και μέχρι την ολοκλήρωση της παραπάνω συναλλαγής γνωστοποιεί ότι αναστέλλει το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της από 09.09.2022 απόφασης της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία κατέχει 150.000 ίδιες μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,96% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στουρνάρας για Attica Bank: Η συγχώνευση με την Παγκρήτια αποτελεί τη βέλτιστη λύση για το Δημόσιο
Επιχειρήσεις |

Στουρνάρας για Attica Bank: Η συγχώνευση με την Παγκρήτια αποτελεί τη βέλτιστη λύση για το Δημόσιο

Ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας υποστήριξε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ότι το Ελληνικό Δημόσιο με μία ετήσια απόδοση 4% θα έχει αποκομίσει περί τα 1,2 έως 1,6 δισ. ευρώ