Στη θλίψη βυθίστηκε ο πολιτικός κόσμος αλλά και η τοπική κοινωνία στην Καβάλα καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε σπουδάσει ιατρική, ενώ είχε διατελέσει βουλευτής από το 1985 έως το 1993.

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία στέκεται στα όσα προσέφερε ο εκλιπών τόσο στην επιστήμη όσο και στην πολιτική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Καβάλας Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα και σπούδασε ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ενώ έκανε μετεκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1985 έως το 1993. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος με αρχές και ήθος που προσέφερε πολλά, τόσο στην επιστήμη όσο και στην πολιτική. Στην οικογένεια και του οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν