Την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού (e-auction) για την εκμίσθωση του Camping Κουρούτας ανακοίνωσε η ΕΤΑΔ.

Το Camping Κουρούτας βρίσκεται στον Δήμο Αμαλιάδας σε οικόπεδο εμβαδού 21.710,00 τ.μ., ενώ η διάρκεια της μίσθωσης είναι 15 έτη με δυνατότητα παράτασης για 10 επιπλέον έτη.

ΕΤΑΔ: Παραχώρησε στον Δήμο Βέροιας το Παλαιό Δικαστικό Μέγαρο της πόλης

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΔ, τo Camping απέχει 5 χλμ. από την πόλη της Αμαλιάδας και αναπτύσσεται σε έκταση 22,5 στρεμμάτων. Είναι παραθαλάσσιο, βρίσκεται εκτός οικισμού και περιλαμβάνει χώρους εστίασης και αναψυχής καθώς και οικίσκους, χώρους υποδοχής, χώρους υγιεινής, λοιπούς βοηθητικούς και αποθηκευτικούς χώρους, εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής (εστιατόριο, αναψυκτήριο κ.λπ.), χώρους αθλοπαιδειών, χώρους στάθμευσης κ.λπ.

Σκοπός της μίσθωσης είναι η λειτουργία του camping καθώς και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Οι απαιτούμενες εργασίες ανακαίνισης, αποκατάστασης, επισκευής και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του θα εκτελεσθούν αποκλειστικά με δαπάνες, έξοδα και ευθύνη του μισθωτή.

Η ΕΤΑΔ αναφέρει: «Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό καλούνται να επισκεφθούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr και να εγγραφούν, ώστε να λάβουν σχετική πληροφόρηση για τη διαγωνιστική διαδικασία και να προμηθευτούν τους Γενικούς και Ειδικούς όρους κάθε Διαγωνισμού.»

Προθεσμία και τόπος υποβολής του Φακέλου Δικαιολογητικών ορίζεται η Τρίτη 25 Απριλίου 2023  και ώρα Ελλάδος 14.00, στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα (2ος όροφος – Πρωτόκολλο). Η ημερομηνία διενέργειας του ηλεκτρονικού διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Διαγωνισμών εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία