Την αλλαγή της επωνυμίας της όπως και του διακριτικού της τίτλου ανακοίνωσε η Mafin Investment Group.  Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση η επωνυμία της εταιρείας πλέον αλλάζει σε «MIG Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών» και ο διακριτικός τίτλος σε «MIG».

MIG: Απορρίφθηκε και νέο αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής των μετόχων μειοψηφίας

Αντίστοιχα στην αγγλική γλώσσα η επωνυμία αλλάζει σε «MIG Holdings S.A.» και ο διακριτικός της τίτλος επίσης σε «MIG».

Όπως επισημαίνεται και κατόπιν απόφασης της εταιρείας, από τις 20 Μαρτίου στο Χρηματιστήριο Αθηνών η επωνυμία και ο διακριτικός της τίτλος θα είναι «MIG Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών» και «MIG» αντίστοιχα.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 6.2.2023 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, μεταξύ άλλων, αποφάσισε την αλλαγή της επωνυμίας της σε “MIG ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” και του διακριτικού τίτλου της σε “MIG”. Η επωνυμία της Εταιρείας στην αγγλική γλώσσα θα αποδίδεται ως “MIG HOLDINGS S.A.” και ο διακριτικός τίτλος αυτής ως “MIG”. Την 10.3.2023 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 3496769, η με αριθμό πρωτοκόλλου 2901966 ΑΠ/10.3.2023 απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, µε την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση του σχετικού άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρείας. Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε κατά τη συνεδρίαση της 16.3.2023 για την ανωτέρω απόφαση. Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρείας ορίζεται ότι από την 20.3.2023, η επωνυμία και ο διακριτικός τίτλος της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών είναι “MIG ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” και “MIG” αντίστοιχα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις