Το Maestro ξεκίνησε από σήμερα, Παρασκευή, να προβάλλεται παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας του Netflix, έχοντας την ονομασία «Maestro in Blue».

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βραβεύτηκε και στην Αμερική, αφού τόσο η σκηνοθεσία όσο και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών έχουν αφήσει εποχή.

Netflix: Μειώνει τη συνδρομή σε περισσότερες σε σχεδόν 40 χώρες

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ήδη έχουν ξεκινήσει τις πρόβες για τον δεύτερο κύκλο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες.

Η Χάρις Αλεξίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα με την τηλεοπτική της οικογένεια, δίνοντας το έναυσμα για την παγκόσμια μετάδοση.

Δείτε την ανάρτηση

«Ο Maestro ξεκινάει σήμερα το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο. Καλή του τύχη!» γράφει στην ανάρτησή της.

Εκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Παπακαλιάτη,  ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Οι συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus