Την ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Την κυρία Σακελλαροπούλου υποδέχθηκαν ο διευθυντής λειτουργίας της Αγοράς, Θανάσης Παππάς, η διευθύντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Γεωργία Δώδου και η αρχιτεκτόνισσα Μόρφω Παπανικολάου, που ενημέρωσαν και ξενάγησαν την Πρόεδρο στα καταστήματα.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μπήκε σε αρκετά μαγαζιά, συνομίλησε με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους και είδε τα προϊόντα τους.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου περπάτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και χαιρέτισε καταστηματάρχες και καταναλωτές.

Στην πορεία μνήμης των θυμάτων του Ολοκαυτώματος η ΠτΔ

Να σημειωθεί ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αύριο, Κυριακή 19 Μαρτίου, θα παραστεί στην σιωπηλή πορεία μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, υπό τον τίτλο «Ποτέ ξανά, Θεσσαλονίκη – Άουσβιτς – 80 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού».

Την πορεία μνήμης για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το σφύριγμα του πρώτου τρένου του θανάτου για το στρατόπεδο Άουσβιτς – Μπιρκενάου, όπου εξοντώθηκαν περίπου 50.000 Θεσσαλονικείς Εβραίοι, διοργανώνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας.

Η σιωπηλή πορεία θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί της Κυριακής από την πλατεία Ελευθερίας και θα καταλήξει στον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Η πατριωτική δεξιά… λοξοκοιτάζει, ο Μητσοτάκης «σημαδεύει» Βελόπουλο και Νατσιό – Τετ α τετ με Ιερώνυμο
Επικαιρότητα |

Η πατριωτική δεξιά… λοξοκοιτάζει, ο Μητσοτάκης «σημαδεύει» Βελόπουλο και Νατσιό – Τετ α τετ με Ιερώνυμο

Μαζί στο Δήλεσι ο πρωθυπουργός και ο αρχιεπίσκοπος – Το «χριστιανόμετρο», οι «γιαλαντζί», ο Βορράς – Αποδραματοποίηση της πολιτικής «σταθερότητας»

Τραγωδία στα Τέμπη: Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση
Επικαιρότητα |

Τραγωδία στα Τέμπη: Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση

Με το πιο θανατηφόρο, τουλάχιστον τα τελευταία 60 έτη, σιδηροδρομικό ατύχημα να απλώνει βαρύ το πέπλο του ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «σίγουρα κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά».