Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 ξεκινά η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Austriacard στα Χρηματιστήρια Αθηνών και Βιέννης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Στα 13,42 ευρώ η τιμή εκκίνησης.

Συγχώνευση της Inform Π. Λύκος με απορρόφησή της από τη μητρική AUSTRIACARD HOLDINGS AG

Η ανακοίνωση

«Η εταιρία AUSTRIACARD HOLDINGS AG (η «Εταιρεία») δια του παρόντος ανακοινώνει ότι την 23η Μαρτίου 2023 θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και το Χρηματιστήριο Βιέννης των 18.176.934 κοινών, ανώνυμων μετοχών της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας 1€ ευρώ εκάστη.

Η διαπραγμάτευση των Μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στο Χρηματιστήριο της Βιέννης θα πραγματοποιείται υπό το σύμβολο «ACAG» και τον κωδικό διαπραγμάτευσης ISIN AT0000A325L0.

Η τιμή εκκίνησης των Μετοχών καθορίστηκε από το Συμβούλιο Διοίκησης της Εταιρείας σε 13.42€ ανά μετοχή και είναι βασισμένη στην αποτίμηση που εμπεριέχει η από 15 Δεκεμβρίου 2022 Fairness Opinion της PwC Advisory Services GmbH, η οποία είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας στο σύνδεσμο https://www.austriacard.com/investor-relations-ac/listing-prospectus-relevant-documents/.

Προκειμένου να δείτε το Ενημερωτικό Δελτίο για την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των Μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στο Χρηματιστήριο της Βιέννης, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εταιρείας στο σύνδεσμο https://www.austriacard.com/investor-relationsac/listing-prospectus-relevant-documents/».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις