Πρωτοβουλία ενημέρωσης των αρμόδιων ελληνικών φορέων σχετικά με την ανάπτυξη των εργασιών, την ενδυνάμωση των οικονομικών μεγεθών και τον στρατηγικό της σχεδιασμό για τα επόμενα έτη, ανέλαβε η Euroins Ελλάδος, υποκατάστημα της βουλγαρικής ασφαλιστικής εταιρείας Euroins Insurance AD.

Ειδικότερα, η διοίκηση της Euroins Ελλάδος, εκπροσωπούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Evgeny Ignatov και τον Αναπληρωτή Διευθυντή κ. Αθανάσιο Ι. Σμυρνή, συναντήθηκε την περασμένη Δευτέρα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρο και τη Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ελίνα Παπασπυροπούλου, στους οποίους παρείχαν αναλυτική ενημέρωση αναφορικά με τα οικονομικά μεγέθη και την παρουσία του ελληνικού υποκαταστήματος στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά.

Ακολούθησε την Τρίτη συνάντηση με το επιτελείο της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος, υπό τον Διευθυντή κ. Σταύρο Κωνσταντά, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκε η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας (FSC) της Βουλγαρίας, σε σχετική της ανακοίνωση την περασμένη Παρασκευή, διαβεβαίωσε ότι ως αποτέλεσμα της εποπτείας που ασκεί, δεν έχουν διαπιστωθεί προβλήματα που αφορούν στη φερεγγυότητα των μεμονωμένων εταιρειών του ομίλου Euroins Insurance Group (EIG) ή του Ομίλου συνολικά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις