Σε περαιτέρω ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας προχωρά η Attica Bank, υλοποιώντας το σχέδιο αναδιάρθρωσης και ανάπτυξής της στο πλαίσιο του τριετούς επιχειρηματικού της πλάνου.

Η Attica Bank ανακοινώνει ότι τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού (Chief HR Officer) ανέλαβε από 13 Μαρτίου 2023, η Ιωάννα Τσίτουρα, ενώ τη θέση του Γενικού Διευθυντή Στρατηγικής και ΜΕΑ (Chief of Strategy & NPE) ανέλαβε από 15 Μαρτίου 2023 ο κ. Ευάγγελος Κανέλης.

Βρεττού: Το πλάνο αναδιάταξης και εξυγίανσης της Attica Bank

Νέος κύκλος αναδιάρθωσης

Σημειώνεται ότι προ των πυλών ενός νέου κύκλου αναδιάρθρωσης που θα σηματοδοτήσει την αντεπίθεση των μη συστημικών τραπεζών στην υπερσυγκεντρωμένη σε 4 σχήματα σήμερα ελληνική αγορά βρίσκεται το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Την περασμένη εβδομάδα, παρουσία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, που είναι υπέρμαχος της ενίσχυσης του ανταγωνισμού διά της ισχυροποίησης των μικρότερων πιστωτικών ιδρυμάτων, τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία του πέμπτου ισχυρότερου πόλου στη χώρα.

Εφόσον το σχέδιο που συμφωνήθηκε υλοποιηθεί, έως το τέλος του 2024 ένας νέος όμιλος που θα προκύψει από τη συνένωση της Attica Bank και της μεγαλύτερης Παγκρήτιας Τράπεζας, μετά την εν εξελίξει απορρόφηση των εργασιών της HSBC Ελλάδος, θα διεκδικήσει με αξιώσεις περίοπτη θέση στον κλάδο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις