Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των γυρισμάτων του «Maestro 2». Η σειρά, που αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από τους τηλεθεατές του MEGA και σημειώνει τεράστια επιτυχία με τον τίτλο «Maestro in Blue» στο Netflix, θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανάρτησε χθες δύο stories στο Instagram από το πρώτο meeting των συντελεστών.

Τα γυρίσματα, όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο από την Αθήνα και μετά θα μεταφερθούν στους Παξούς.

Δείτε τις αναρτήσεις του


«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου», έχει πει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του για τον δεύτερο κύκλο του Marestro.

Και συμπλήρωσε: «Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει».

Το «Maestro» σαρώνει τον κόσμο

Το Maestro ξεκίνησε το παγκόσμιο ταξίδι του στις 17 Μαρτίου και είναι πλέον διαθέσιμο παγκοσμίως στην πλατφόρμα Netflix.

Η σειρά έχει ήδη κερδίσει τους συνδρομητές, αφού μόλις τρεις ημέρες μετά την ένταξή της στην πλατφόρμα κατάφερε να μπει στη σχετική δεκάδα.

Συγκεκριμένα, εξασφάλισε την όγδοη θέση στη λίστα του Netflix, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του Flixpatrol για την Κυριακή 19 Μαρτίου, τον ιστότοπο που παρέχει αξιολογήσεις και στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές σε δημοφιλείς πλατφόρμες streaming, όπως το Netflix, το Amazon Prime Video και το Disney+.

 Επίσης, η σειρά έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 5.000 αξιολογήσεις στο IMDb, με τη βαθμολογία του να διαμορφώνεται στο 8,4, λαμβάνοντας πολύ θετικά σχόλια.
Απόδειξη, ότι έχει σκαρφαλώσει ήδη στην 556η θέση στη λίστα δημοφιλίας του IMDb, που φιλοξενεί εκατομμύρια σειρές μεταξύ των οποίων οι θρυλικές Lost, Prison Break, The Walking Dead, Breaking Bad, καθώς και το Grey’s Anatomy.
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus