Συνελήφθη ο δράστης της ένοπλης επίθεσης στα γραφεία του κόμματος της Μεράλ Ακσενέρ, στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.

Την είδηση έσπευσε να «μεταδώσει» ο υπουργός Εσωτερικών, Σουϊλεμάν Σοϊλού, προτρέποντας τους Τούρκους να έχουν… εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και την αστυνομία.

Ενοπλη επίθεση στα γραφεία της Ακσενέρ στην Κωνσταντινούπολη

«Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης κατά της επαρχιακής έδρας του Καλού Κόμματος. Να έχετε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και την αστυνομία σας», γράφει στο Twitter ο Σουλεϊμάν Σοϊλού.

«Η τουρκική αστυνομία σε πιάνει! Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης που έπληξε την επαρχιακή έδρα του κόμματος IYI. Οι υπεύθυνοι των κατηγοριών πρέπει να είναι προσεκτικοί. Η δουλειά μας είναι να προλαβαίνουμε. Βασιστείτε στο κράτος και την αστυνομία σας. Θα ντρέπεστε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σοϊλού, απευθυνόμενος στην Ακσενέρ, που είχε κατηγορήσει εμμέσως τον Ερντογάν για την επίθεση.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τραγωδία στα Τέμπη: Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση
Επικαιρότητα |

Τραγωδία στα Τέμπη: Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση

Με το πιο θανατηφόρο, τουλάχιστον τα τελευταία 60 έτη, σιδηροδρομικό ατύχημα να απλώνει βαρύ το πέπλο του ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «σίγουρα κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά».