Ακινητοποιημένα για αρκετές ώρες θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη αστικά λεωφορεία και τρόλεϊ μετά τη νέα στάση εργασίας που κηρύξαν οι εργαζόμενοι.

Ειδικότερα, η στάση εργασίας θα διαρκέσει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούν, ειδικά μετά την τραγωδία των Τεμπών, όπως τονίζουν, τη διασφάλιση ασφαλών δημόσιων συγκοινωνιών για το κοινό και τους εργαζόμενους μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ.

Λεωφορεία – βόμβες στους δρόμους της Αττικής – Γιατί πάγωσε η ανανέωση του στόλου

Οι τεχνικοί των ΟΑΣΑ και ΟΣΥ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα στάση εργασίας μετά την σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου τους, όπου και ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση.

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ ζητούν μεταξύ άλλων την ανανέωση του στόλου, την προμήθεια ανταλλακτικών και τις προσλήψεις προσωπικού.

Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ απαιτούν μεταξύ άλλων «να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης και να σταματήσει επιτέλους ο εμπαιγμός, έναντι του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων, προκειμένου να τους διασφαλίσουμε ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές».

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο στο 11185.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν