Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β 2194/4-4-2023) η απόφαση της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττας Μακρή, με την οποία ορίζονται οι ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων των σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διδακτικού έτους 2022-2023.

Σύμφωνα με την απόφαση, στα ημερήσια και εσπερινά Γυμνάσια, Γυμνάσια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Γυμνάσια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων ορίζεται η Τρίτη 30 Μαΐου 2023.

Ελληνοτουρκικός μήνας του μέλιτος – Πόσο θα κρατήσει;

Οι εκλογές έφεραν… αλλαγές

Στα ημερήσια και εσπερινά Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, Λύκεια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λύκεια των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων ορίζεται η Πέμπτη 18 Μαΐου 2023.

Δείτε αναλυτικά το ΦΕΚ εδώ.

Υπενθυμίζεται πως, μετά την προκήρυξη των εκλογών για τις 21 Μαΐου, με νέα τροποποιητική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, άλλαξε η ημερομηνία λήξης των μαθημάτων σε Γυμνάσια και Λύκεια για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα