Συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ, με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ να πραγματοποιούν νέα στάση εργασίας σήμερα Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα στάση εργασίας στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 22:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Σημειώνεται ότι τα οχήματα θα εξέλθουν από τα αμαξοστάσια στις 8:00 ενώ η αποκατάσταση τις κυκλοφορίας θα επέλθει μετά τις 9:30 π.μ.

Τι ζητούν οι συνδικαλιστές

Τα τελευταία δρομολόγια θα αναχωρήσουν από τις αφετηρίες από τις 21:00. Τα λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ καθώς και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κινούνται κανονικά.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ ζητούν να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης και της κυβέρνησης σχετικά με τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζομένους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν