Ο Ίλον Μασκ είναι ένα από τους πιο δημοφιλείς «στόχους» των χρηστών των social media όταν θέλουν να τρολάρουν. Η δράση του, ειδικά μετά την εξαγορά του Twitter, με τις απολύσεις, τις συνδρομές και τελευταίως με την αλλαγή (για λίγο) του σήματος του μέσου, έχει δώσει πολλές αφορμές.

Ο ίδιος ο Μασκ, είναι πολύ ενεργός στο Twitter και όταν βλέπει κάποια ανάρτηση που τον αφορά δεν διστάζει να απαντήσει αλλά και να «αυτοτρολαριστεί».

Twitter: Ανατροπή για το μέλλον της εταιρείας – Η αινιγματική ανάρτηση του Ίλον Μασκ

Αυτό έγινε και μετά την ανάρτηση του χρήστη «gaut».

Το δωμάτιο του Μασκ

Συγκεκριμένα, ο χρήστης, ανάρτησε ένα δωμάτιο σπιτιού που ήταν σχεδόν άδειο. Ένα στρώμα, κάποια ρούχα στο πάτωμα, ένα ηλεκτρονικός υπολογιστής στην πρίζα και μια τσάντα πλάτης. Ο «gaut» έγραψε: «Ο Ίλον Μασκ έχει περιουσία 188 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Αυτό είναι το δωμάτιό του».

Μάλιστα με χιουμοριστική διάθεση συμπλήρωσε: «Αυτό αποδεικνύει πως ό,τι χρειάζεται κανείς στη ζωή του για να είναι ευτυχισμένος είναι ένα στρώμα και 188 δισεκατομμύρια δολάρια. Ακολουθήστε με για περισσότερες συμβουλές».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση τράβηξε το ενδιαφέρον του Ελον Μασκ, ο οποίος έγραψε σε σχόλιο: «Δεν είναι τελείως λάθος. Κοιμήθηκα στον καναπέ ενός φίλου την προηγούμενη εβδομάδα».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία