Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται την αξιόποινη πράξη που του αποδίδεται, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης 20.000 ευρώ.

Κομβικής σημασίας η ταυτοποίηση του DNA

Η 17χρονη από το Βέλγιο, που κατήγγειλε τον ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση, έχει ήδη εξεταστεί από την αρμόδια υπηρεσία και ελήφθη δείγμα γενετικού υλικού. Παράλληλα ελήφθη αντίστοιχο δείγμα και από τα χέρια του 33χρονου αθλητή για να εξεταστούν και να διαπιστωθεί εάν προκύπτει ταυτοποίηση.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί σε είκοσι ημέρες, με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να τονίζουν πως η ταυτοποίηση του DNA είναι κομβικής σημασία για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Νωρίτερα, σίγουρη για την αθωότητα του Κλέιμαν, δήλωσε η σύζυγός του, Λίαν.

«Είμαι 100% σίγουρη πως ο Μπόρις είναι αθώος για όλα όσα κατηγορείται» δήλωσε η σύζυγος του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου και μητέρα των τριών παιδιών του στο sport5.

Η Λίαν είναι σε επαφή με τους δικηγόρους του Μπόρις Κλέιμαν και σύμφωνα πάντα με την αθλητική ιστοσελίδα, μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο. «Η μοναδική αλήθεια είναι ότι δεν έκανα όσα μου αποδίδονται» φέρεται να είπε στη σύζυγό του ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωεκλογές: Το φάντασμα της αποχής και το μαύρο μπλοκ
Επικαιρότητα |

Tι πρόκειται να δούμε στις ευρωεκλογές – Το φάντασμα της αποχής και το μαύρο μπλοκ

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στα κομματικά επιτελεία για τις ευρωεκλογές με το μεγάλο στοίχημα να είναι η συμμετοχή των πολιτών και ο μεγάλος φόβος η άνοδος της ακροδεξιάς.

Ρωσία: Έμμεσες απειλές του Κρεμλίνου στην Ευρώπη
Επικαιρότητα |

«Κίνδυνος» για την ασφάλεια της ΕΕ οι δηλώσεις Μακρόν και Βρετανού ΥΠΕΞ, προειδοποιεί το Κρεμλίνο

Τα βρετανικά όπλα που «μπορούν να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσίας» και η «αποστολή δυτικών ενόπλων δυνάμεων στο ουκρανικό έδαφος» – Δεν εξετάζουμε τέτοιο ενδεχόμενο, λέει η Δύση