Στη 1.00 το μεσημέρι ανοίγουν σήμερα M. Παρασκευή τα εμπορικά καταστήματα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και του αντίστοιχου συλλόγου της Θεσσαλονίκης, και θα κλείσουν στις 7.00 το απόγευμα.

Αύριο Μ. Σάββατο τα εμπορικά θα λειτουργήσουν από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι στην Αθήνα, ενώ στη Θεσσαλονίκη από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι.

Σε ό, τι αφορά τα εμπορικά καταστήματα μέλη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), σύμφωνα με την πρόταση του συνδέσμου, σήμερα Μ. Παρασκευή θα λειτουργήσουν 13:00 – 21:00 ενώ αύριο Μ. Σάββατο 9:00 – 20:00.

Η Μ. Δευτέρα 17 Απριλίου είναι αργία για τα καταστήματα.

Ικανοποιητική κίνηση

Αρνιά, κατσίκια, λαμπάδες, σοκολατοειδή, αυγά, τσουρέκια, παπούτσια, παιχνίδια, ρούχα, δώρα, καλλυντικά και εποχικά είδη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ζήτησης, την ώρα που οι καταναλωτές αναζητούν με αγωνία τη χρυσή τομή μεταξύ ποιότητας και κόστους, καθώς όλα είναι ακριβότερα.

Η κίνηση στην πασχαλινή αγορά είναι ικανοποιητική, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του λιανεμπορίου, ενώ ειδικά σε ό,τι αφορά τις δαπάνες που αφορούν στα παιδιά η εικόνα είναι ακόμη καλύτερη. Μάλιστα αρκετοί επισημαίνουν ότι το φετινό «ταμείο» αναμένεται να υπερβεί ακόμη και τους τζίρους του 2019, καθώς στις τουριστικές περιοχές αλλά και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει ξεκινήσει η σεζόν, με πολλούς ξένους επισκέπτες να συμβάλλουν στα έσοδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα