Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ) με ανακοίνωσή του «αποχαιρετά» τον Πειραιώτη επιχειρηματία Θεόδωρο Χαραγκιώνη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ήταν ο συνεχιστής της εποχής του ιστορικού «Ακροπόλ» και δημιουργός των πρώτων μικρών εμπορικών κέντρων πόλεων στην Ελλάδα. «Ο όμιλος Χαραγκιώνη που ίδρυσε ειδικευόταν στην ανάπτυξη και στην μακροχρόνια εκμετάλλευση ακινήτων επαγγελματικής φύσης στο κέντρο των πιο σημαντικών ελληνικών πόλεων, στο λιανικό εμπόριο ειδών πολυτελείας και στην εγκαθίδρυση και διαχείριση σταθμών αυτοκινήτων. Οι διακρίσεις στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ήταν πολλές και σημαντικές. Ο Θεόδωρος Χαραγκιώνης ήταν και ένας από τους πιο θερμούς φίλους του αυτοκινήτου και της κουλτούρας της αυτοκίνησης γενικότερα και η αγάπη του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό τον ώθησε στην δημιουργία του πρώτου μουσείου αυτοκινήτου».

Ο πρόεδρος Βασίλης Κορκίδης και η διοίκηση του ΕΒΕΠ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Σ.Ι.Σ.Α.) σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

Πληροφορηθήκαμε με λύπη ότι ο πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου, Θεόδωρος Χαραγκιωνης δεν είναι πια κοντά μας. Ο κ. Χαραγκιωνης ήταν φίλος του Συλλόγου μας και νικητής του 1ου Ραλλυ 24 Ώρες Ελλάδα το 1998. Καλό ταξίδι πρόεδρε.

Η Χριστίνα Σταθάκη επίσης σε ανάρτησή της τονίζει: «Ο Θεόδωρος Χαραγκιωνης, επιχειρηματίας, ιδρυτης του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου και πολύ καλός οικογενειακός φίλος, έφυγε από κοντά μας. Θερμά συλλυπητήρια στην Ειρήνη και στον Νικηφόρο».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ουκρανία: Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου
Επικαιρότητα |

Πώς εξελίσσεται ο πόλεμος στην Ουκρανία – Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου

Ιδιαίτερα κομβικοί αποδεικνύονται οι πρώτοι μήνες του 2024 σε ό,τι έχει να κάνει με τον πόλεμο στην Ουκρανία με τις δυνάμεις του Κιέβου να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στη ρωσική επίθεση